Szerintetek hány kiló vagyok? És mennyit kéne fogynom? Kép lent. Tanácsok a fogyókúrához?
Ja, hogy nem így néz ki? De ettől még ő sem néz ki rosszul.
Mellesleg nem is biztos, hogy a kérdező is így akarna kinézni.
De még ha igen, akkor se biztos, hogy van erre pénze meg ideje.
Arra, hogy pont úgy néz ki min N.S. inkább nem reagálok.
"Mellesleg nem is biztos, hogy a kérdező is így akarna kinézni."
Ha a kedves kérdező nem akarna úgy kinézni akkor nem kérne tanácsokat a fogyókúrához. Szerintem.
Hogy kinek mi tetszik azt meg hagyjuk, mivel a személyes preferenciának semmi köze ahhoz, hogy hogyan "kellene" kinéznie. A túlsúly nem normális állapot.
Szerintem ti nem értitek a képeket. Nem arról írtak az előttem lévők, hogy legyen ilyen, vagy, hogy úgy néz ki mint a másik két nő, hanem, hogy nem két véglet van. Nem csak túlsúlyos (ami nektek jelen esetben csinos), vagy anorexiás (akit már egy kicsit vékonykának ítéltek). Itt arról van szó, hogy vannak köztes állapotok. Én 160 cm vagyok és 49kg, nem vagyok sovány, van rajtam zsír, de nem sok. Sokat edzek, hogy legalább megközelítsem a linkelt fotókat. És csak annyit, hogy ki kinek tetszik, nem az a lényeg, hogy másoknak tetszek. Kit érdekel, ha xy-nak tetszek, ha én nem vagyok megelégedve a saját alakommal. Valószínűleg ez a lány sincs oda magáért, mert ha így lenne, nem itt kérdezné, hogy fogynia kéne-e.
A válasz: Szerintem igen, de ha te így jól érzed magad, akkor nem. Ennyi.
Én csak annyit tennék hozzá, hogy Nicole Sch. szerintem az egyik legszebb, legcsinosabb nő a világon, DE!
1. Műmelle van, és alaposan megműtöttek már rajta ezt-azt.
2. Most vallotta be, hogy bizony ő is bulimiás volt.
Kedves kérdező! Inkább maradj ilyen, mint bulimiásan olyan csinos, mint a csajok a magazinok címlapján.
Amúgy hasonló alkatunk van. Én kicsit alacsonyabb vagyok (160) és combosabb mint te, viszont a hasam laposabb. De szerintem nagyjából hasonlóak vagyunk, úgyhogy magamból kiindulva 62 kg-nak tippellek.
5-6 kg-ot kellene leadnod, ha fogyni akarsz. Minimális szénhidrát és cukor, no köretek, sok zöldség, sok gyümölcs, sok víz, heti 2-3 alkalommal 1 óra kardio edzés, és 2 hónap alatt leadhatod :)
Sok sikert!
Kizárt, hogy 65kg lennél, nemtudom kiírta a hülyeséget. Én is 162 cm vagyok és csak szeretnék ilyen lenni, mint te, 63 kg vagyok. Te szerintem 57-58 kg vagy és szerintem 4-5kg-ot kellene karcsúsodnod.
De kérlek áruld el hány kg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!