Szeretnék leadni 2-3kg másfél hét alatt! Tapasztaltak, hogyan tegyem?
Most ,hogy miét szeretnék fogyni az mindegy.Azt szeretném megtudni ,hogy milyen módszer alkalmas erre.15 éves vagyok és lány.Van napi édességadagom.Alacsony vagyok.
Édesség nélkül nem tudok meglenni ,úgyhogy a napi adagot egy csokira csökkentem.Nem eszek nagyon sok édességet,meg néha nincs is,szóval...
Azt tervezem ,hogy minden este kint a szabadban futok egy órát.A tesóm szerint ez jobb minden kéz- és lábgyakorlatnál.
A hasamról,a lábamról,a fenekemről,a karomról szeretnék fogyni.Ezekre alkalmas a futás? Vagy ha nem akkor mi?
(Nem baj egy nap már nagyon sokat kell tornázni,én kibírom...)
Olyanok írjanak akik tapasztaltak és nem h.lyeségeket írogatni.Köszi!
A karomról:Nem tudom ,hogy most ez milyen...A karom nem hájas,de egyáltalán nem vékony.Az alkaromat ha megfogod akkor keménységet érzel(ha nem feszítem akkor is).Kb. amikor véget ér a csuklóm onnan van egy kis rész ami vékony és utána vastag.A felkarom izmos.Ha befeszítem csak akkor látszik,de akkor rendesen.A felkaromon van egy ici-pici integetőháj.Az ujjaim normálisak.
Szerintetek miért ilyen a kezem? Engem ez nagyon idegesít.Más dagadtnak látja - én is - és közbe meg csak azért mert izom van ott (anyám mondta).Akkor ez most ,hogy van? Szerintetek? Nagyon kíváncsi vagyok.A karom a legerősebb testrészem (ezt tapasztaltam már).
A hasamra ,a fenekemre mindig jön egy kis felesleg télen.Nem tudok mozogni mert nincs időm,de nyáron teljesen más.Bicikli,sok szaladgálás....Nyáron 160 cm-hez 50kg voltam.Télen mindig plusz 3-4 kg :( -.-
Most le akarok adni 3-2 kg-t.Nasinak csak a felét fogom enni és az ételekből meg ugyan annyit.(Keveset eszek az ételekből,de édességből többet.)Édesszájú vagyok.
Szóval mit ajánlotok erre?
Kérek mindenkit ,hogy amit azzal kapcsolatba fejtse ki a véleményét.Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!