Lányok! Ti hogyan tudtátok elfogadni, hogy a fogyás miatt megereszkedett a cicitek?
Nekem is nagyon megereszkedett sajnos:( Nagyon sajnálom, de úgy vagyok vele, hogy úgyis csak melltartó nélkül látszik, azt meg úgyis csak a féérjem látja és ő elfogad így is. Még mindig jobb, mint a plusz 15 kilóm, amit mindenki látott(és meg is említett...)
A mi hibánk, nem lett volna szabad elhízni:( Hátha lesz majd pénzem egyszer megcsináltatni(nem szilikonnal, csak felvarratni kicsit)
Eddig 25 kilót fogytam! + 1 év szoptatás, eléggé megviselte a mellem:-(
1 év mulva szeretném felvarratni mert addigra összetudjuk gyűjteni. De csak is állami korházban, mert ott sokkal olcsóbb....
70ről fogytam 48ra. kisebb lett de nem 'lóg'
ez alkatfüggő
Eddig 9 kilót fogytam, C/D kosaras melleim vannak, amik nyilván nem úgy állnak, ahogy egy apró, kemény kis cici, tehét a "kiinduló helyzetben" sem voltak tökéletesek. Most kisebb lett valamivel (a kosár nem változott, de azért érzem, hogy picit összement). Hááát... ez van.
Én is szeretném egyszer megcsináltatni. Komolyan mondom, ez az egyetlen dolog, ami lehúzza az önbizalmam. Semmi más, csak ez.
Ezeket tartsd be, nekem segít! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!