172cm vagyok és 70kg. Mennyit kéne fogynom?
Attól függ, hogy mennyire akarsz vékony lenni, milyen a csontozatod.
Én is ilyen magas vagyok, most 58 kg, de de 55 kg-nál, érzem igazán jól magam a bőrömben.
És sokkal idősebb vagyok mint te, az is számít.
szerintem meg 3-5 kilót kb,.
15?? Bocs de hülék vagytok??????hacsak nem modell szeretnél lenni
Ez csontozattól (pl. hogy milyen széles a csípőd), izomzattól is függ, attól is hogy mennyire nőies már az alakod, nem lehet általánosan megmondani.
Szerintem amúgy 5-10 kilót, ezen belül akkor állj meg amikor úgy érzed hogy neked jó, lehet hogy ez 4 kg múlva lesz, de lehet hogy kell a 10 hogy bombalakod legyen, ezt mi nem tudjuk. :)
Genetika,genetika... :D Sokban függ attól,hogy milyen a genetika... Ha a családod mind 180 cm/80 kg-s emberekből áll,akkor ez szerintem tökéletes! Ne fogyj,csak bringázz,fuss,lovagolj,aerobikozz,zumbázz... :)
Ha 170 cm/50 kg-os a család,akkor sincs nagy baj :D Fogyókúrából max. 5 kg,semmiképp se több!Gondolom nem van egy nagy hurkás,akinek a nadrágjából még csípő méretű háj nyúlik ki oldalra... Na oda kell a fogyókúra! :D Te csak sportolj,és csini leszel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!