25kg kellene fogynom, tudnátok segíteni?
Tuzz ki egy celt hogy mennyi ido alatt szeretned leadni!
Allits ossze egy etrendet a mindennapokra!
Tojas,sonka, hal , rak, csirkemell,gyumolcs,zoldseg gondolom mar nagyjabol tudod:)
Amikorntudsz probalj meg mozogni valamit nem muszaj mindennap v otthon v konditerem 1 ora is lehet ha amnyit birsz.
De az evesen mulik a dolog 70%-a , a kondi, torna mar csak egy plussz
Sok sikert!
Első dolog, amit leszögeznék, hogy NINCS semmiféle csodaszer, ami odafigyelés nélkül kifejtené a hatását. Nem tudom, hogy a jelenlegi súlyod mennyi, de itt van egy két tipp hátha segít:
1.Változtass az életmódodon!- Ha odafigyelsz az étkezésekre, kizárod a cukros és szénsavas üdítőket az életedből már az hatalmas előrelépés. A szokásos este 5-6 után már ne egyél lehetőleg.
2.Megfelelő testmozgás! Ajánlom kezdetben úszást, sétálás, otthoni gyakorlatok ( felülés, fekvőtámasz, stb.)
3.Bár elég furcsa, de a szemetesekbe rakható zacskó/zsák is sokat tud segíteni. Vágsz rá a fejednek és a kezednek nyílásokat és mint egy pólót viseled edzésnél vagy csak ha éppen a kedved tartja.
Szerintem ez a 3 dolog meghozza a várt eredményt. Én 2012. január 2. kezdtem el 98 kg-osan és 2012. szeptember 1. már 73 kg voltam. (Azóta is tartom a súlyom)
Az étrendtől függ a fogyókúra sikeressége 70-80%-ban, a többi a sport és egyéb zsírégető tevékenység!
Első dolog hogy rakj össze egy normális étrendet! Hanyagold az egyszerű szénhidrátokat és a cukrokat, helyettük egyél összetett szénhidrátokat, ilyen pl a barna rizst, teljes kiőrlésű kenyér, Abonett kenyér, puffasztott rizs...
Kerüld a telített zsírsavakban gazdag ételeket (főleg zsíros húsokat), és próbálj helyettük enni sovány húsokat pl. csirkemell, hal, esetleg heti 1x belefér a sertéscomb/karaj! A sovány húsok egyébként is fonotsak, megvédik az izomzatod a leépüléstől, ami fogyókúra alatt bizony bomlik a zsírral együtt...
Emiatt is érdemes sportolni, főleg súlyzós edzést végezni amitől ráadásul az anyagcseréd is beindul, így több lesz a napi kalóriaigényed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!