Sikerült valakinek a Rubint Réka "napi 20 perc önmagadért" videóval a zsírcsökkentés, fogyás? Vagy azzal csak jobban izmosodni lehet?
én mindig nyáron kezdek nagy súlycsökkentésbe :D Akkor an időm, nincs stressz. Én fogytam vele (pontosabban vele is), két hónap alatt 10 kilót, éhezés nélkül.
Minden másnap megcsináltam a teljes 80 percet súlyokkal és step lépcsővel, majd utána erőnléttől függően 30-60 percet bicikliztem. Általában este, ezután már nem ettem nagyon semmit, csak fehérjeturmixot gyümölccsel, ha nagyon éhes voltam, akkor esetleg pár darab korpovit kekszet. A reggelivel viszont éppen ezért nem spóroltam. Gyömölcsös-túrós palacsinta csokiöntettel, sonkás tojásrántotta, szendvics tk kenyérből sajttal, tojással, sonkával, rengeteg zöldséggel, ilyesmi. na meg az elmaradhatatlan jeges-tejes kávé :D
Ebédre nagyon egészséges kajákat ettem. Sült hús barnarizzsel, salátával, saláta sült csirkével, méha főzelék (tk liszttel), ilyesmi. Uzsonnára olyasmit, hogy mondjuk házi epres joghurt korpovittal, cukor nélkül, sk. gyümölcslé stb. Ez nekem kellett, mert éhesen nem lehet napi 2-3 órákat intenzíven mozogni. Egyébként ha nem volt erőm sem órákat biciklizni, se Rubint Rékázni, akkor nagyokat sétáltam, reggel/este kocogtam 5-6 km-t.
20/l
2. vagyok.
Heti 3 volt a minimum, amire jutott kedv meg idő. Mindig reggel csináltam. Általában két blokkal kínoztam magam :), tehát 40 percet mozogtam, de ha nem voltam a toppon akkor csak 20-at, úgy is az volt a fontos, hogy mozogjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!