Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vitaminok folyamatos szedésétő...

Vitaminok folyamatos szedésétől tényleg lehet hízni?

Figyelt kérdés
minden nap szedek multivitamint, halolajkapszulát, és C vitamint nagy dózisban (750mg), készülök a hűvösebb időkre, és sokan mondják, hogy majd jól elhízom. igaz ez?
2009. szept. 1. 12:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

Na jól van, légyszi linkeljetek már egy cikket,(mondjuk egy olyan kaliberű embertől mint Szent Györgyi Albert)

hadd lássam, honnan szeditek ezt a hülyeséget!

2009. szept. 1. 16:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Talán neked maga Szent-Györgyi Albert ajánlotta? Ő BETEGSGÉG idején szedte a 8000-10000 mg-ot. De neked felesleges magyarázni, nem a mi bajunk, szedjél amennyit akarsz. Talán az orvosodtól megkérdeznéd? Ja tudom, ő nem Szent-Györgyi tehát neki nem hinnél...
2009. szept. 1. 16:17
 13/26 anonim ***** válasza:
94%
Mellesleg a nevét még gyakorold helyesen leírni.
2009. szept. 1. 16:19
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

Bocsi az elgépelésért,de én csak egy cikket vagy tanulmányt kértem, ahonnan ennyire meg vagy győződve arról, hogy 1000mg fölött már káros a C vitamin napi szedése.

De ha nem tudsz mutatni semmit, csak kritizálni, na az már nem az én bajom!

2009. szept. 1. 16:23
 15/26 anonim ***** válasza:
69%
Ha rákeresel a neten, vagy pl. elolvasod a C-vitamin betegtájékoztatóját, akkor láthatod mit írnak. :)
2009. szept. 1. 16:39
 16/26 anonim ***** válasza:
67%

Betegtájékoztató....hmmm...az azért van, mert minden gyógyszerre, gyógyhatású készítményre, étrend kiegészítőre rá kell írni ezeket a dolgokat, ez törvényileg van meghatározva.

Ja és természetes, hogy nem támogatják a c vitamin szedését,hiszen akkor több egészséges ember lenne, nem kapnák el olyan hamar a náthát.De így, ugye mindenki szedi a gyógyszereket, aminek a mellékhatásai sokkal sokkal súlyosabbak, mintha beveszel napi 2000mg C vitamint!

2009. szept. 1. 16:49
 17/26 anonim ***** válasza:
Oké, főnök :D:D
2009. szept. 1. 17:28
 18/26 anonim ***** válasza:
Igazad van. Rosszul írtam a nevét. Figyelmetlenségből. Amúgy ötös voltam mindig nyelvtanból! Hogy a prof. ennyit szedett, egy róla írt tanulmányban olvastam, tehát nem az ujjamból szoptam. NEM szoktam hazudni, mert semmire sem való a hazugság!
2009. szept. 1. 18:41
 19/26 A kérdező kommentje:

hú:D jó nagy port kavartam.

14:35: ohát ebben csak 30mg korul vannak a B-k

2009. szept. 2. 12:04
 20/26 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek. :)
2009. szept. 2. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!