Hogy fogyhatnék az arcomról?
Figyelt kérdés
Van egy kis zsírréteg ami sehogy sem akar eltűnni akármennyit fogyok a testem többi részéről:S2013. jan. 25. 00:36
1/5 anonim válasza:
Arcból a legnehezebb főleg, hog nincs heli fogyás után. Ha sokat figtál mégsem ment lejjebb a zsírréteg akkor ott nincs mit tenni, ilyen a genetikád.
2/5 Salx Narval válasza:
Esetleg arcmasszírozó géppel, vagy arctornával.
3/5 anonim válasza:
Ez csak és kizárólag a genetikán múlik, nincs olyan, hogy valaki csak innen, meg onnan szeretne fogyni. Kockás hasad sem attól lesz, hogy csak hasazol. Eddz, diétázz, enélkül sosem lesz eredmény, előbb utóbb eltűnik a toka.
4/5 anonim válasza:
Este az arckrémedet jól masszírozd be! :)
(na meg persze edzés és diéta)
Amikor nyáron 10kg fogytam az arcomon(és a tokámon) SEMMI nem látszódott, most januárban kezdtem el megint és ez segít nekem, de tényleg, pár hét alatt nagyon látványos. .
5/5 anonim válasza:
nem lehet, hogy nincs is ott semmilyen zsir, csak te beképzeled?
amúgy helyi fogyás nincs.
én amikor elkezdtem diétázni, akkor legelőször az arcomon látszott meg a változás, de ez mindenkinél változó, hogy ki honnan fogy először.
lehet, hogy onnan később indul el a fogyás neked, de érdemleges választ nem igen tudok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!