Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le végleg?

Hogyan fogyhatnék le végleg?

Figyelt kérdés
4 éve lementem 68 kgra és mivel versenysportoltam nagy része izom volt. Abbahagytam a sportot (a versenyzést már 2 éve) és most fél év alatt 83kgra híztam a 173 cmhez.. Igaz nálam az hogy nem sportolok azt jelenti hogy heti 3* eljárok edzőterembe, de nagyon édesszájú vagyok. Tisztában vagyok a helyes táplálkozás fontosságával és megpróbálom mindig, csak nem vagyok elég erős.. +eddig ha kicsit elszaladt velem a ló mindig visszafogytam, (ilyen 3-4 kg ingadozott) csak most hogy mindent visszahíztam amt anno leadtam teljesen elkeseredtem.. Hogyan fogyhatnék le végleg?:(

2013. jan. 21. 17:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Amúgy imádok sportolni meg az az életem tényleg ezért is zavar modt ez... Amúgy érzelmi evő is vagyok, mert gyakran olyanokat eszem amitől már rosszul vagyok.. Osztanátok meg velem sikersztorikat?
2013. jan. 21. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/user/FitnessBlender/videos nekem ezek a videók rengeteget segítettek és segítenek most is.

nekem is lassan halad a tökéletes alak elérése, mivel én is édesszájú vagyok, de még így sem kevés eredményt értem el velük. :)

2013. jan. 26. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!