Csajok 20 felett! Ti sokat híztatok 20 éves korotok óta?
Figyelt kérdés
Most hány évesek vagytok? És ha igen mennyit? Anyum mindig azt mondja,hogy jajj úgyis hízni fogsz jövőre már úgyse lesz jó rád az a gatya meg pulcsi stb..ez most tényleg így vna??2013. jan. 23. 12:43
11/14 anonim válasza:
én 20 évesen kb 52kg voltam, most 23 vagyok és 48 kg, konditeremben formázom magam, néha futok, úszok, Így szépen lassan lefogytam, most ezt szeretném tartani. Szval ne ijedj meg.
12/14 anonim válasza:
Én meg pont, hogy 20 éves koromig voltam dagadt. Aztán leadtam 15kilót, azóta is tartom. Átlag 50-53kg szoktam lenni, télen felmegy 55-56ig, aztán tavasszal ismét "vissza áll".
30 éves vagyok 170cm/ 53kila.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. febr. 15. 12:12
14/14 anonim válasza:
Ejjnye. Hát nem értem, hogy kit zavar, hogy felnőtt koromra lefogytam... Én kérek elnézést miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!