Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diane fogamzásgátlóról tapaszt...

Diane fogamzásgátlóról tapasztalatok, , hiztatok tőle?

Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekelne,hogy aki szedte, hízott-e tőle,, ?! (tudom,hogy eredetileg nem fogamzásgátló,,csak a mellékhatása az.)Igazából 'félek" elkezdeni szedni,mert nem sok bíztató dolgot olvastam. Nem szeretnék meghízni. ^^ Értelmes válaszokat légyszi.
2012. jan. 24. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem, aki hajlamos rá, az márkától függetlenül mindtől hízni fog. Én külön kértem a nőgyógyászt, hogy olyat írjon fel, amitől nem hízok meg a mostani életmódom mellett (nekem ez fontos, mert versenyszerűen sportolok, jó volt az alakom, és nem akartam el..szni, hogy utána kalóriadeficitet kelljen alkalmaznom, amitől ugye romlik a teljesítményem), szóval azt mondta a doki h a yasminelle nagyon tuti, az egyik legdrágább de a legjobb is, nem fogok hízni.

aha persze, ahogy Móricka elképzeli, ugyanolyan kajálás és sport mellett (grammra pontos étrendem van évek óta) 10 kiló felugrott rám egy év alatt... köszi. hagytam is onnantól az egészet, de még mindig viselem a következményeit, itt van ez a 3-4 kiló ami egyszerűen nem hajlandó lemenni rólam... félek, hogy soha nem lesz már olyan alakom, mint fénykoromban :(

21L

2012. jan. 24. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
ohjaj,,ezt szomorúan hallom (olvasom) :// megnőtt az étvágyad is? vagy csak mindenek ellenére kezdtél el hízni?
2012. jan. 24. 19:36
 3/7 A kérdező kommentje:
jahm,bocsi. most már látom... írtad,hogy ugyanolyan étkezést folytattál. :/
2012. jan. 24. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én anno 17 évesen kezdtem el szedni, és kb. 5 kilót híztam tőle. Sajnos.
2012. jan. 24. 19:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia!

megnőtt az étvágyad is? vagy csak úgy felszöktek a kilók? :O

2012. jan. 24. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:

első vagyok: nem nőtt meg az étvágyam, de sokkal jobban kívántam az édességeket meg a gyorskaját (mindent, aminek illata volt), de ellenálltam nekik. akkor még fontolgattam a sportoló karriert, ezért minden grammra odafigyeltem, de aztán nem jött össze teljesen más okból kifolyólag.

szóval az a lényeg, hogy kívánósabb is leszel, de akkor is hízol, ha nem eszel többet :(

2012. jan. 24. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én meg a második:) Jó pár éve volt, de nem emlékszem arra, hogy megnőtt volna az étvágyam : mindig is szerettem enni és nagyon édesszájú is vagyok. De szerintem nem változott az étkezésem..
2012. jan. 25. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!