Diane fogamzásgátlóról tapasztalatok, , hiztatok tőle?
szerintem, aki hajlamos rá, az márkától függetlenül mindtől hízni fog. Én külön kértem a nőgyógyászt, hogy olyat írjon fel, amitől nem hízok meg a mostani életmódom mellett (nekem ez fontos, mert versenyszerűen sportolok, jó volt az alakom, és nem akartam el..szni, hogy utána kalóriadeficitet kelljen alkalmaznom, amitől ugye romlik a teljesítményem), szóval azt mondta a doki h a yasminelle nagyon tuti, az egyik legdrágább de a legjobb is, nem fogok hízni.
aha persze, ahogy Móricka elképzeli, ugyanolyan kajálás és sport mellett (grammra pontos étrendem van évek óta) 10 kiló felugrott rám egy év alatt... köszi. hagytam is onnantól az egészet, de még mindig viselem a következményeit, itt van ez a 3-4 kiló ami egyszerűen nem hajlandó lemenni rólam... félek, hogy soha nem lesz már olyan alakom, mint fénykoromban :(
21L
Szia!
megnőtt az étvágyad is? vagy csak úgy felszöktek a kilók? :O
első vagyok: nem nőtt meg az étvágyam, de sokkal jobban kívántam az édességeket meg a gyorskaját (mindent, aminek illata volt), de ellenálltam nekik. akkor még fontolgattam a sportoló karriert, ezért minden grammra odafigyeltem, de aztán nem jött össze teljesen más okból kifolyólag.
szóval az a lényeg, hogy kívánósabb is leszel, de akkor is hízol, ha nem eszel többet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!