Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lyndinette fogamzásgátlóról tapasztalatok? Van, aki ilyet szed? Mesélne róla?
Sziasztok!
Ezelőtt még sosem szedtem fogamzásgátlót, mindig gumival védekeztünk, de édesanyám erőltette, mert szerinte így a legbiztosabb.
Voltam kivizsgáláson, szerencsére mindenre negatív is vagyok, és hát nekem ezt írta fel az orvos.
Tegnapelőtt ki is váltottam a patikából, de eszméletlenül sok mellékhatást írt a betegtájékoztató, és kicsit megijedtem tőle... :S
2 napja szedem, eddig még semmi bajom nincs, de nagyon félek, hogy előbb-utóbb jelentkezni fog valamelyik tünet a sok közül. :S
Épp ezért szeretnék érdeklődni, hogy aki szed még ilyet, annak mi a véleménye a Lyndinette-ről? Van, akinél elő is jöttek ezek a mellékhatások? Kinek mi a tapasztalata ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
20/L
Én is híztam pár hónap alatt 6 kilót, ami alig akart lemenni.
Ezen kívül kiszárította a nyálkahártyát ami miatt kegyetlenül fájt a szex és ráment a kapcsolatom.
Váltottam hüvelygyűrűre és semmi bajom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!