Volt, hogy nem vettétek észre, hogy híztatok?
Ma pakolgattam,és megtaláltam egy régen nem látott kapcsos felsőm.Jó 10 cm hiányzik,hogy össze tudjam kapcsolni.Ez sokkolt.(Ez alapján rengeteget hízhattam)
2 éve még hordtam,akkor 18 voltam.
Jártatok már így?Azonnali fogyiba kezdtetek,vagy mit tettetek?
( [link]
Ilyen kapocsról beszélek.A felső nem ilyen természetesen.
Velem egy kicsit máshogy volt.
Azt észrevettem, hogy híztam, azt viszont nem, hogy ELhíztam.
6 éven át vak voltam, nem vettem észre, hogy a feleslegem már túlmutat azon, ami még jól áll.
Ez azért következhetett be, mert előtte világéletemben nagyon vékony voltam, sőt(!) kifejezetten gizda.
Folyton azt hallgattam, hogy "enned kéne, híznod kellene", a barátnőimtől meg, hogy "úgy irigyellek, hogy te sose hízol"...
Ezért még +10 kilóval is vékonynak láttam magam, és a fényképeket nézegetve sem tűnt fel, hogy valami nem stimmel.
Még az sem ébresztett rá, hogy a munkatársak valahogy már nem helyeselnek, amikor "olyan vékonynak" aposztrofálom magam (vicces, de megtörtént :D).
Csak akkor esett le a dolog, amikor a frissen szült barátnőm mellé álltam és megláttam magunkat a tükörben.
Azóta fogyózom. Már 8 lement, még van 4.
Vicces az emberi agy, képes becsapni minket.
:D
Hogyan sikerült a 8-at leadnod és mennyi idő alatt?
Ajaj! Tavaly tavasszal-nyáron. 3-4 hónap alatt híztam vayg 15 kilót és esküszöm alig tűnt fel. Oké, tudtam, hogy meghíztam kicsit, de nem hogy ennyit. Nem volt munkám, itthon tespedtem egész nap, nem találkoztam szinte senkivel(akivel meg találkoztam, az nem mondta)
Borzalmas időszak volt. Szerencsére 12 már lement, még 5-6 kiló és jól leszek.
Mondjátok már, hogy sikerült leadnotok ennyi kilót.
Nekem pár hónap alatt jött rám kb. 5 kg, (észrevétlen), miután letettem a cigit.
Most én is azon vagyok, hogy úgy kellene leadni hogy közben azért a gyomromat se csináljam ki, meg éhezni sem akarok! :)))
hogy hogy? Nem ettünk szar kajákat!
Nem eszem liszteset, olajban sültet, zsírosat, édességet.
Csirkehús natúran, zöldségek, saláták, gyümölcs, túró, zabkása.
Nincs itt nagy titok.
Én fél év alatt szedtem fel 13 kilót amikor felkerültem egyetemre. Elég hízékony vagyok ezért otthon mindig diétásan főztek az egész családra és minden este eljártam futni. Így hogy abbahagytam a futást, össze vissza ettem, ez lett az eredménye.
Igazából én is tisztában voltam vele, hogy hízok de úgy gondoltam hogy majd leadom...a végén anyukám hívta fel a figyelmemet rá, hogy ez már nagyon nem jó. Na meg amikor ráálltam otthon a mérlegre :D
Jelenleg már leadtam azt a 10 kilót és vissza mentem a szokásos 62 kilómra, de most úgy belejöttem úgy úgy döntöttem megpróbálkozok az 52-54kilóval. Az én módszerem a napi 5x kevés étkezés. Reggelire zabkása általában, tízórai vmilyen gyümölcs, ebéd csirkehusi zöldséggel vagy barna rizzsel, uzsi és vacsi meg szigorúan zsír és szénhidrátmentes, tehát tojás,túró zöldségek. Plusz heti 6x 30perc futás, 15perc lépcsőzés és 1 óra alakformáló torna.
Számomra is hihetetlen, mert egész életemben már annyit próbálkoztam de ez így tényleg működik :)
21L
Volt..
Még 2 éve lefogytam 6 kg-t 5 hét alatt. Terveztem még -6 kilót, de jött a nyár. Mivel sportoltam is, centiben is látszott a változás, belefértem kisebb ruhaméretekben, mindenki dicsért, hogy de jól nézek ki és az ellenkező nem is sokkal nagyobb érdeklődést mutatott a korábbinál.
A nyár eltelt így, aztán jött az ősz. Először azt vettem észre, hogy 2 kg jött fel. Nem kerítettem neki túl nagy feneket, be tudtam annak, hogy azon a héten sokat ettem. Suli miatt nem sok időm volt és télre vissza is kúszott az a 6 kg. Mondjuk, mikor ezt mértem, akkor nagyon be voltam zabálva, így átlagosan azt mondhatom, hogy 4 kg plusz jött vissza. Aztán mindig volt valami, amiért nem volt időm: nyelvvizsgára készültem, most tavasszal pedig az érettségire.
Mivel ősszel továbbtanulok és elköltözök itthonról, így úgy érzem, ez az utolsó dobásom. Leszeretnék adni 10-12 kilót. Persze, ettől mindenki óva int, de nekem a vékony alkat az ideálom. :)
Szerencsére könnyen fogyok, de könnyen is hízok. Nem nehéz számomra átállni az egészséges életmódra, csak könnyen elcsábulok, ha barátnőimmel épp csinálunk valamit..:/
De itt teszem le a nagy esküt, hogy kitartok!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!