Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csajok 20 felett! Ti sokat...

Csajok 20 felett! Ti sokat híztatok 20 éves korotok óta?

Figyelt kérdés
Most hány évesek vagytok? És ha igen mennyit? Anyum mindig azt mondja,hogy jajj úgyis hízni fogsz jövőre már úgyse lesz jó rád az a gatya meg pulcsi stb..ez most tényleg így vna??
2013. jan. 23. 12:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Csak akkor van így,ha nem étkezel rendesen. Én például magamra dobtam 15 kg-t.Most küzdők ellene keményen. :)

De nem törvény.az hülyeség.Tőled és életmódodtól függ a dolog. :)

Ne ijedj meg hiába. :)

2013. jan. 23. 12:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Élettani sajátosság, hogy a korral lassul az anyagcsere,

DE

nem törvényszerű, hogy emiatt el is kell hízni.

Viszont az igaz, hogy, ahogy öregszel, egyre jobban oda kell figyelned, hogy mit eszel, mennyit mozogsz.

Ugyanannyi kalóriamennyiségtől - ami tinikorodban meg se kottyant -, felnőttként könnyebben elhízhatsz.

2013. jan. 23. 13:01
 3/14 Penszy ***** válasza:
100%
Én híztam 5 kg-ot 20éves korom után,de leadtam 10 et ,23 éves koromra ,jelenleg 57 kg vagyok,de rendszeresen járok zumbára.
2013. jan. 23. 13:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, nagyon oda kell figyelni, mert nagyon apránként és lassan, de könnyebben felszaladnak a kilók, ha ugyanannyit étkezel és mozogsz, mint azelőtt.

Ha szerencsés alkat vagy, akkor csak annyit kell változtatni, hogy ha eddig bármit bármikor megehettél, most már a nasikat (főleg este) el kell kerülni. És a mozgásra is oda kell figyelni, mert míg az iskolában rá van kényszerítve az ember tesiórán, utána már nincs, és ezért is észrevétlenül feljön pár kiló. Nekem ez 15 év alatt kb. 10-12 kilót jelentett, szóval még viszonylag szerencsésnek mondhatom magam.

2013. jan. 23. 13:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én híztam 20 kg-ot, 24 évesen, aztán megszültem a lányom és lement 14 kg, 8 szinte azonnal, a többi 6 apránként, majd az ünnepek alatt visszajött a sok sütikézéstől 3 kg, és most megint jól eszek, a 3 bónusz kilóm lement, most pedig jön a maradék 6. 25 éves vagyok.

Titok: nem enni szemetet. Csak is könnyen megemésztető, minőségi ételeket kell. Mint a gyümölcsök, zöldségek, húsok.

Ha oda figyelsz mit eszel és tudsz mértéket is tartani, amit szerintem illik is egy lánynak, akkor nem lesz gond a kilókkal.

2013. jan. 23. 13:40
 6/14 anonim ***** válasza:

én 20 éves korom előtt 54 kiló voltam, aztán 23 éves koromra lettem 60. nem igazán azt mondhatnám, h kövérebb lettem, egyszerűen erősebb mindenhol. úgy mindenem nagyobb lett, ha érted mire gondolok.

nem örültem neki,24 évesen elkezdtem fogyózni. fél évig csináltam diétát (semmi kenyér, semmi cukor, semmi liszt, 6 után nincs evés, tehát a szokásosat, amit javasolnak mindig), heti 2x futottam, hetente 2x mentem úszni, és még otthon is csináltam alakformáló, zsírégető tornát heti 5 nap. 2 nap pihenőm volt a héten, elosztva.

3 hónap alatt ment le így fél kiló :D

aztán utána mégegy fél úgy 5 hónapnál.

tehát a fél év alatt ezzel a sok munkával is csak 59 kilóra tudtam lefogyni.

nem mondom, hogy nem izmosodtam, és nem látszott, de vékonyabb lényegében nem lettem, és a ruháim ugyanúgy nem jöttek rám, amiket előtte kihíztam :(

kedvenc kajám a tócsi, fél évig nélkülöztem. mondom oké, elég volt a diétából, megettem a tócsit, és másnapra ismét 60 kiló vagyok. ennek több éve, eszem, kevesebbet mozgok, ugyanúgy 60 kiló vagyok.

anyukám szerint a tanulság: fogadjam el, hogy megváltozott a testem, az én versenysúlyom 60 kiló, és tehetek én akármit, annyi lesz és kész. most eszem, és tessék, 60 vagyok. :)

szóval igen, az én véleményem, erősödhet az ember. csúnyám szólva asszonyosodunk :D

2013. jan. 23. 13:49
 7/14 A kérdező kommentje:

21 vagyok és 46 kiló kínkeservesen jönnek rám a kilók..

Köszi a válaszokat:)!

2013. jan. 23. 14:00
 8/14 anonim ***** válasza:

Én 23 éves vagyok, 165 centi és tartom a súlyom, ami 51-56 között mozog. Télen 56 körül vagyok, nyáron 51-52.

Ha odafigyelek akkor megmaradok egy súlynál, "beáll", de ha elengedem magam, akkor könnyen mennek fel a kilók. Mondjuk, szerencsés vagyok, mert könnyen le is mennek. Egy kis diéta, kis futás és újra 1-2-3 kiló mínusz. :)

Az álom súlyom: 52 kiló.

(56 kilónál sosem voltam több)

2013. jan. 23. 14:33
 9/14 anonim ***** válasza:

21 évesen még én is annyi voltam (46). ;)

Előtte a középiskolát még 44-el fejeztem be.

Akkoriban pizzát ettem pizzával és nem híztam egy grammot sem.

24 évesen már 50 körül volt az átlagsúlyom (amivel még mindig a vékony/normál határán voltam).

27-re viszont teljesen megborult a "rendszer", felmentem 58-ig.

Most megint 48 vagyok, de míg korábban egyáltalán nem ismertem a sportot (tesiórákon kívül) és anélkül is vékony voltam, ezt a mostanit már csak rendszeres mozgás és nagyon odafigyelt táplálkozással (pizza csak szökőévente, nasi szintén) tudom fenntartani.

Úgyhogy figyelj oda anyukádra, nem beszél butaságot! :)

28N

2-es válaszoló

2013. jan. 23. 14:44
 10/14 anonim ***** válasza:

20-évesen mentem férjhez 53kg,22-évesen szültem 70kg,-szülés után 4-hónappal 55kg,24-évesen újra terhesen 72kg,majd fél évre rá 53kg. 30-évesen 55kg és mindent ehettem,kis testmozgás kellett,32-évesen újra 53kg,ezután új munkahely,kevés mozgás stressz 55kg,-majd( 60kg= 35 éves.)-rá két évre 65kg,diéta,mozgás és most vagyok 60kg.

Ebből nem szeretnék fogyni,mert 168cm-vagyok és így nem látszom soványnak.-De most már nagyon meg kell válogatnom az étrendem és heti háromszor tornázni. 39/N

2013. febr. 15. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!