Ha minden nap CSAK egy csonag jó reggelt kekszet ennék (három napig) akkor mennyit fogynék?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 20:54
11/18 A kérdező kommentje:
hetkoznap o is kekszet eszik.. de azt mondja hogy tornazik
2013. jan. 22. 21:32
12/18 anonim válasza:
Majd meglátja ő is, hogy csak szarabbul fog kinézni kevesebb izommal.
14/18 anonim válasza:
De mire jók ezek az idiótaságok? Te is fogadtál, hogy iksz nap alatt lefogysz iksz kilót? Vagy nem értem, miért is merül fel benned a kérdés. Azt biztos nem gondolod, hogy ez jó és egészséges "étrend". Nem kötözködni meg cs.esztetni akarlak, csak kíváncsi vagyok. Miért, miért, miért találnak ki az emberek ilyen marhaságokat maguknak?
15/18 anonim válasza:
Napok alatt sem hízni sem fogyni nem lehet. Mármint a súlyod amit a mérleg mutat lehet h változik 1-2 kg-ot, de látszani semmi nem fog.
16/18 A kérdező kommentje:
hm ertem koszonom a valaszokat
2013. jan. 23. 18:39
17/18 anonim válasza:
Ha konkrét okod van rá, hogy súlyt veszíts, nem baj ha csak vizet (nem kérdezem mi az az ok), akkor felejtsd a kekszet, egyél ananászt, és igyál sok-sok csalán teát, esetleg zsurló teát, meg vizet. Az vízhajtó. Az ananász zsírégető enzimet tartalmaz. Ettől már 3 nap után is látszhatsz különbséget pl. az arcodon, a derekadon. A hasad lemegy, mert nincs benne semmi. Max 2-3 kiló, a jelenlegi súlyodtól is függ. Sómentes étkezéssel egy hét alatt amúgy normális étrenddel is sok vizet veszíthetsz. (párolt zöldség, sült hús, só egy szem se.)
18/18 anonim válasza:
Én fél órát zab*áltam a jó reggelt szeletet és 5kg fogytam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!