Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap CSAK egy csonag...

Ha minden nap CSAK egy csonag jó reggelt kekszet ennék (három napig) akkor mennyit fogynék?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 20:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hetkoznap o is kekszet eszik.. de azt mondja hogy tornazik
2013. jan. 22. 21:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd meglátja ő is, hogy csak szarabbul fog kinézni kevesebb izommal.
2013. jan. 22. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
max 2 kg
2013. jan. 23. 00:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
De mire jók ezek az idiótaságok? Te is fogadtál, hogy iksz nap alatt lefogysz iksz kilót? Vagy nem értem, miért is merül fel benned a kérdés. Azt biztos nem gondolod, hogy ez jó és egészséges "étrend". Nem kötözködni meg cs.esztetni akarlak, csak kíváncsi vagyok. Miért, miért, miért találnak ki az emberek ilyen marhaságokat maguknak?
2013. jan. 23. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Napok alatt sem hízni sem fogyni nem lehet. Mármint a súlyod amit a mérleg mutat lehet h változik 1-2 kg-ot, de látszani semmi nem fog.
2013. jan. 23. 11:31
 16/18 A kérdező kommentje:
hm ertem koszonom a valaszokat
2013. jan. 23. 18:39
 17/18 anonim válasza:
Ha konkrét okod van rá, hogy súlyt veszíts, nem baj ha csak vizet (nem kérdezem mi az az ok), akkor felejtsd a kekszet, egyél ananászt, és igyál sok-sok csalán teát, esetleg zsurló teát, meg vizet. Az vízhajtó. Az ananász zsírégető enzimet tartalmaz. Ettől már 3 nap után is látszhatsz különbséget pl. az arcodon, a derekadon. A hasad lemegy, mert nincs benne semmi. Max 2-3 kiló, a jelenlegi súlyodtól is függ. Sómentes étkezéssel egy hét alatt amúgy normális étrenddel is sok vizet veszíthetsz. (párolt zöldség, sült hús, só egy szem se.)
2013. jan. 27. 15:11
 18/18 anonim válasza:
Én fél órát zab*áltam a jó reggelt szeletet és 5kg fogytam. :)
2013. jan. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!