Jó reggelt kekszet (1 csomagolásban 4 db) lehet enni diéta alatt vagy inkább nem ajánlott?
Figyelt kérdés
Egy hete diétázom. Mozgom, kevesebbet eszem. Uzsonnára vettem ilyen jóreggelt kekszet, mert délelőtt suliban vagyok, és mást nem nagyon tudok enni.
Hízlal, inkább felejtsem el?
2009. máj. 15. 22:56
1/5 anonim válasza:
szerintem nem a legjobb, de ha más nasi nincs napközben, reggel még elmegy.
2/5 anonim válasza:
Én is eszem..reggelre persze!Vannak ennek a Jóreggeltnek -30% cukor tartalmú változatai!Reggel fogyaszd..max délig!Tuti nem lesz gond! :)
3/5 anonim válasza:
Lehet fogyasztani reggel (délben, délután de este ne nagyon) Egy csomag (4 db) Győri édes jóreggelt (mindegyik a joghurtos kivételével) ennyi kcal tartalmaz: 228 kcal (ebben biztos lehetsz, megnéztem minden JóReggelt keksz dobozán)
4/5 anonim válasza:
A joghurtos is csak 230, simán mehet!
5/5 anonim válasza:
Én is mindig jó reggeltet reggelizek, a hátoldalon írt ajánlattal:joghurttal(diétás), és egy kis gyümölccsel + még egy capuccinot is szoktam utána inni, hogy megkoronázzam:P Ez kb 400 kalóriás reggelinek számít. Ezzel helyettesítem a reggeli szendvicseket, szerintem jobban jársz vele, mert teljes kiörlésű, így délig kitart, mindent felhasznál belőle. A szervezetnek reggel szüksége van az energiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!