Valaki nem írna velem fogyókúrás blogot?
Volna értelme mást írni?
Látom már a címet: "hogyan veszítsünk izmot lassú ütemben"
"...vagy gyorsan" :))
Rengeteg diétának utánanéztem, tapasztalatokat gyűjtöttem róluk, nagyon sok emberrel beszéltem.
A hagyományos diéták közül egyetlen egy van, ami nem jár egészségkárosodással, izomtömeg veszteséggel, ez pedig a hivatalosan is szajkózott szálkásító diéta (amit sportolók is használnak). Én ezt sem tartom jónak, mert általában gabonákat és tejtermékeket ajánlanak benne, és nem veszik észre hogy AZÉRT kell kalóriákat számolniuk, mert ilyen ételekkel nagyon könnyű a hízás. De ez még működik.
A többi diéta már nem, gyors súlycsökkenést persze el lehet szenvedni, de ha átgondolja az ember önmagában nem ez a cél, hanem a zsír leadása, jó alak.
Illetve megint nem diéta, de az egészséges táplálkozás szintén súlycsökkenéshez vezet általában (általában=túlsúly esetén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!