Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki nem írna velem fogyókúr...

Valaki nem írna velem fogyókúrás blogot?

Figyelt kérdés
Én már elkezdtem, de jobb lenne, ha többen írnánk.
2013. jan. 21. 20:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
itt van egy [link]
2013. jan. 21. 20:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem paleosat...
2013. jan. 21. 22:03
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

Volna értelme mást írni?

Látom már a címet: "hogyan veszítsünk izmot lassú ütemben"

"...vagy gyorsan" :))

2013. jan. 21. 22:04
 4/12 A kérdező kommentje:
El se olvasod a kérdés, nekem nem blog kell, hanem szerzőtárs...
2013. jan. 21. 22:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Dehogynem. De nyilván a nem megfelelő táplálkozásról szóló 'blogok' sokat érnek. Egy tippet adtam normális, hasznos tartalmú blog írásához.
2013. jan. 21. 22:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Azért, mert szerinted hasznos, még másnak nem tetszik...
2013. jan. 21. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:
A tetszik, esztétika más kérdés. Hasznosság nem egyenlő a tetszéssel. Nekem sem tetszik. De ez van, nem jó 'akármi'.
2013. jan. 21. 23:06
 8/12 A kérdező kommentje:
És mégis honnan veszed, hogy más diéta nem hasznos? Tán próbáltad már?
2013. jan. 21. 23:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Én facebookon csináltam egy oldalt, ott könnyebb másokkal a kapcsolatot tartani. ("likeolós" oldalra gondoltam :) )
2013. jan. 22. 06:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Rengeteg diétának utánanéztem, tapasztalatokat gyűjtöttem róluk, nagyon sok emberrel beszéltem.

A hagyományos diéták közül egyetlen egy van, ami nem jár egészségkárosodással, izomtömeg veszteséggel, ez pedig a hivatalosan is szajkózott szálkásító diéta (amit sportolók is használnak). Én ezt sem tartom jónak, mert általában gabonákat és tejtermékeket ajánlanak benne, és nem veszik észre hogy AZÉRT kell kalóriákat számolniuk, mert ilyen ételekkel nagyon könnyű a hízás. De ez még működik.

A többi diéta már nem, gyors súlycsökkenést persze el lehet szenvedni, de ha átgondolja az ember önmagában nem ez a cél, hanem a zsír leadása, jó alak.

Illetve megint nem diéta, de az egészséges táplálkozás szintén súlycsökkenéshez vezet általában (általában=túlsúly esetén).

2013. jan. 22. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!