Szerintetek nem fölösleges kalóriát számolnom akkor, ha naponta 3 órát tervezek mozogni, de úgy, hogy még az utolsó szuszt is ki akarom hajtani magamból?
Nemsokára kapok egy használt elliptikus trénert, s akkor elkezdek fogyókúrázni is. (Ez néhány napon belül esedékes.)
Azt tervezem, hogy minden nap 3 órát fogok edzeni ezzel a masinával + 1 órát tornázni + ahova lehet, oda gyalogolok (suliba sétálva eljutnom 1 óra).
Namármost, ha én ezt minden nap betartom, akkor fölösleges szigorú kalóriamegvonást alkalmaznom, hiszen ennyi mozgástól mindenképpen fogyni fogok, nem? Nyilván nem fogom pukkadásig teleenni magam, csak pont annyit, hogy ne éhezzek, s "maradjon még hely a gyomromban".
Mi a véleményetek?
Egyébént paleóra szeretnék váltani, sok mindent olvastam róla, videókat is nézegettem, és szimpatikus.
Használd ki hogy motivált vagy. Tereld a lelkesedésed jó irányba, szabályozható mederbe..
Ilyenkor ki lehet használni hogy van kedved, tanulhatnál Pilatest, Callanetics-et amit otthon beleépíthetnél az edzésedbe.
Kihasználva a rengeteg tenni akarást tanulhatnál a táplálkozásról, sok mindent érdemes elolvasni.. ezeket lehet csinálni monoton edzés helyett :)
Callanetics-et szeretnék tornázni, illetve azt már el is kezdtem, találtam videókat a neten meg itthon meg van a kék könyv, úgyhogy azt már "nagyban" csinálom. :)
Csak baromi nehéz, mindegyik gyakorlatból 100 ismétlést kell végezni, hát én 20-at is alig bírok, és még akkor is izomlázam van. De majd lassan... Nyárig csak kialakul.
Egyébként azt olvastam valahol, hogy ez a callan a világ 2. legjobb mozgásformája.
1. a Jóga, 2. a Jógából kialakított Callan. ?
Én ezt így túlzásnak tartom, úgy mondanám hogy igen jó, ezért ajánlom én is.
Nagyon nehéz gyakorlatok, ha nem megy azt is mutatja, hogy jól csinálod. Ez a legtöbb embernek nem megy.. mindegy hogy sportoló katona, sőt még én is megizzadok. És akkor a legnehezebb gyakorlatok közül.. nekem mutattak be olyat is amit nem szoktak gyakoroltatni, a kivitelezés.. áh, csinálja az akinek minden izmában bika erőre van szüksége, halandó embereknek ez már sok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!