Heti 2 kg minusz sok? Naponta kb 600-700 kaloriat eszem meg,
illetve sokat setalok, naponta 20 percet futok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 18:31
1/7 anonim válasza:
Sok. Nehogy abba az álomba ringasd magad, hogy az mind zsír, mert még a fele sem.
2013. jan. 20. 18:36
2/7 A kérdező kommentje:
Regen rengeteg edesseget ettem, most teljesen elhagytam. Plusz rengeteg kenyeret ettem, most naponta max 1 szeletet eszem. Semmi zsiros etelt nem eszek, plusz rengeteg pizzat, sutit ettem, amit most mar nem
2013. jan. 20. 19:00
3/7 anonim válasza:
A fogyi elején akár 3-4 kg is lemehet az első héten. Ennek egy része víz (megkötött víz, ha elhagyod a sok sós, cukros ételt ez "automatikusan" kiürül a szervezetből. a só, a cukor és a ch-k vizet kötnek meg) másik része ami ürül a beltartalom (ha sok rostot eszel, kiürül a béltartalom nagy része, könnyebben nagywc-zel)
Naponta 20 perc kevés sztem minimum 50-60 perc kéne.
Kicsit többet is ehetsz 1000-1200 kcal körül.
2013. jan. 20. 20:16
4/7 anonim válasza:
Ha nem eszel meg minimum 1000kcalt akkor lelassul az anyagcseréd és csak hízol
2013. jan. 20. 22:14
5/7 anonim válasza:
És egész életedben ezt az életmódot akarod folytatni?
Ha nem, akkor sürgősen állj le vele és kezdj valami értelmesebbe!
600-700 kcal/nap = egyértelmű koplalás.
1200 alá nem szabadna menni.
Amit most lefogysz, rögtön vissza fogod hízni, amint visszaállsz a normális étkezésre.
Akkor is, ha a normális étkezésed nem a "zsírt zsírral és édességgel" jelenti.
2013. jan. 21. 10:22
6/7 anonim válasza:
a szervezeted meglepődött...most gyorsan fogysz...ezt nem szabad, elég a havi két kiló..gondolj bele: az is évi 24 kiló..csak óvatosan. aztán egyszercsak megáll a fogyás.na akkor vagy igazi súlyodnál. jó az étrended, csak vissza ne nassold.
2013. jan. 21. 11:41
7/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz kétszer ennyit visszahízni, miután abbahagytad a fogyókúrát, akkor feltélenül lassíts. 700 kcal per nap, iszonyú kevés, a szervezeted átáll takarékos üzemmódra, és amint újra rendesen étkezel, rögtön tartalékolni kezd. Azt meg te sem hiszed, hogy egy életen át tartani tudod ezt az alacsony kalóriás diétát, ugye?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!