Mit javasoltok, mit reggelizzek így, hogy holnaptól ismét iskola, tehát nem nagyon lesz reggelente időm se elkészíteni, se leülni enni, de valami egyszerűet mégis kellene ennem, mi legyen az?
Figyelt kérdés
És az lenne a másik kérdésem,hogy mit vigyek iskolába,hogy éhes se legyek,rosszul se legyek(hajlamos vagyok rá sajnos)de mégse legyen hízlaló?
Légyszi minkét kérdésemre válaszoljatok!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
2009. aug. 31. 10:10
12/15 anonim válasza:
reggelire mondenképp egyél vmi szénhidrátot, mert különben nem fog fogni az agyad. én itthon nem érek rá reggeleizni, csak a suliban, de így sok félét lehet. pl. kefír barna magoskiflivel, zöldséges szendvics (barna zsömlében), joghurt, gyümölcsök, müzli szelet (a tartalmát nézd meg, nem mind fogyis:)) remélem segítettem
13/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy ti hogy tudtok ilyeneket enni reggel, nekem mindig hányingerem van, és össze van szorulva a gyomrom, és sosem tudok enni....
14/15 anonim válasza:
Vigyél magaddal fél kiló szalonnát, három rúd szalámit, egy bödön zsírt, bicskát és 2 kiló kenyeret!! Ez egész napra elég lesz!!!
--- Jó Étvágyat!! ---
15/15 anonim válasza:
14:46 ez attól függ, mit szoktál meg. Gondolom aki úgy nőtt fel, hogy nem reggelizett, annak ez nem jön természetesen, nekem ez az, sőt az a furcsa, ha kihagyom a reggelit! Egyébként ez nagyon nem egészséges szerintem, próbáld magadat rászoktatni valahogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!