Hogyan fogyókúrázzak iskola mellett?
Nincs baj a szendviccsel,főleg délelőtt.Csak ne 3-4et egyél,hanem 1et,viszont pakolj bele 10-20deka sonkát,vagy csirkemellet.
Ha komolyabban érdekel a dolog,akkor meg szerezz egy kalória táblázatot.Kiszámolgatod,beállítod.
Azt meg nem nevezném diétának amiben a falat kell kaparni az éhségtől.Majdnem ugyanannyit ehetsz,csak több fehérjét és fokozatosan egyre kevesebb szénhidrátot.
Kajálni akármit tudsz benn. Vegyetek 2-3 zárható műanyag dobozt (bár az is lehet, hogy van már otthon), azokban bármilyen kaját vihetsz magaddal.
Rendszeresíts a táskádba egy villát és egy kiskanalat, ezeket ki se kell enni, miután ettél, elmosog és visszarakod (így tuti nem felejted otthon). Készíts otthon egészséges, nem hizlaló kajákat, vagy kérd meg anyukád, hogy olyasmiket készítsen. Például főzelékek, grillezett husi, de salátát is tudsz magaddal vinni. Jó étel még a zöldségleves, alig van benne kalória, csak ahhoz kanál is kell. Meg hogy jól záródjon a doboza.
A kiskanalat azért írtam, mert érdemes minden nap vinni egy pohár joghurtot is és azt enni tízóraira vagy uzsonnára.
Szia!
Nem tudom h koleszos vagy e vagy nem de van megoldás:)
ugyanezzel a gonddal álltam szembe én is
ha otthonról jársz be: reggeli: teljes értékű gabonából készült kenyér, bele csirkemell sonka v tojás, tofu, mozzerella sajt és hozzá zöldség
suliba vigyél kefírt, joghurtot (natúr) túró, gyümölcs
ebéd saláta: ha koleszos vagy tudsz venni akármelyik boltba zacskósat és hozzá eszel, sovány húst, tojást, halat, kevés rizs, főtt krumpli mehet (de azért ne mindennap) nem muszáj mindennap salit enni ehetsz sztem nyugodtan főzeléket is pl spenót, sóska ezeknek is lightosabb változata
vacsorára már ne nagyon egyél szénhidrátot, inkább sok zöldséget, és ha tudsz mellé fehérjét
ehetsz céklát, savanyúkáposztát, sült tököt ezek is egészségesek
ha egy nap bűnözöl ne vegye el a kedved folytasd tovább
sztem amit keresel pénzt ne konditerembe költs hanem vagy vegyél vmi szexi ruhát és elhatározod h na x idő után ebbe belefogyok ez nálam nagy motiválás volt
nem kell kondira költeni vannak nagyon jó tornák azokból tölsd le vmelikyet és este arra tornázz, futás, ha van otthon szobabickli az is jó lehet
súlyzó- 2db 2 literes ásványvizes palack:)
Köszönöm a válaszaitokat!
Minden nap gyalog járok be (így nem vagyok koleszos :) így ezzel nincs problémám.
Ez a szexi ruhás dolog nem is butaság, ennél nagyobb motiválás nem is kell...! Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!