Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Még csak tíz vok és fogyni...

Még csak tíz vok és fogyni akarok. De hogy?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Tom 10 évesen nem kéne még fogyózni de én nagyon kövér vok csak 144cm és 37,5 kg mit tegyek hogyan foggyak le.Nyáron mindent kitaláltam h ne kelljen strandra menni.Hogy foggyak le kb 5 kilót?segítsetek.Minden tanácsnak örülök.Kivéve fogyasztószer mert nincs olyan amilyen nekem való.Minden segítsége előre is köszönöm.
2009. aug. 31. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

iktass be egy kis mozgást, és egyél kevesebb édességet-kenyérfélét-cukrosat.

Igyál mindig vizet. Este már ne egyél semmit, max egy pici gyümölcsöt, 6 után.

Szerintem nemsokára úgyis nyúlni fogsz, ahogy elkezdesz kamaszodni.

Szoktál nassolni meg sok cukrosat inni?

2009. aug. 31. 08:11
 2/7 anonim válasza:
21%
Menj el zsírleszívásra, legyél anorexiás...;) xD
2009. aug. 31. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Ha rám hallgatsz ne kezdj el fogyni!!!Ugyanis fejlődsz még!!!Nekem van egy 16 éves hugom,aki nagyon túlsúlyos volt 13 éves koráig!Utána elkezdett nőni,fejlődni és eltűnt a zsírpárnácska!!!Nagyon szép nő lett belőle,pedig ő is nagyon elvolt keseredve,hogy örökre túlsúlyos marad,sírt minden este,hogy sose lesz boldog...Mégis az lett!Egy boldog 16 éves és semmi fogyókúrát nem alkalmazott,csak nőtt!!

Szóval,szerintem ne fogyókúrázz,nőni fogsz és vékonyodni is :)

2009. aug. 31. 08:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Csomóan olyan szemetek tudnak lenni ha nem tudsz valamit akkor ne írj választ ennyi.:(Viszont van akinek köszönöm a válaszát:)
2009. aug. 31. 08:35
 5/7 anonim válasza:
55%
Sportolj... Azzal erősödsz is, meg fogysz is... ha nem is leszel könnyebb, az izom/zsír arány nőni fog...
2009. aug. 31. 08:37
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

szia!

10 évesen ne fogyózz :) Miért? Mert még "nyúlni" fogsz , hiszen a fejlődésed 18 éves korodig állandó. De én pl. még 22 évesen is nőttem 1cm-t, úgyhogy ez sem rendellenes. Viszont táplálkozhatsz egészségesebben (sok gyümi, zöldség ), kóla , cukros lötty helyett ásványvíz vagy gyümilé....

Belekezdhetsz valami sportba is. Ezek nem azt célozzák, hogy fogyj, hanem hogy meg legyen az erőnléted, tudj jobban koncentrálni a tanulásra pl.!

2009. aug. 31. 08:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat
2009. aug. 31. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!