Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leves diéta? Ha csak levest...

Leves diéta? Ha csak levest eszek egy hónapig mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg úgy, hogy egy hétig leves egy hétig zöldség és ezt váltva hetente
2009. aug. 30. 23:56
 1/4 anonim válasza:
100%
A nyers gyümölcs + tea kúrával lehet többre mennél.. főleg ha ilyen iparilag előállított levesekre gondoltál ; )
2009. aug. 31. 00:10
 2/4 anonim válasza:
56%
ha csak levest eszel megnő a hasad:)
2009. aug. 31. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
1 hónapig leves?? Ugye nem gondoltad komolyan. Ne a gyomrodat csináld ki, hanem étkezz egészségesebben, sovány hús, sok zöldség, gyümölcs!!
2009. aug. 31. 01:34
 4/4 anonim válasza:
én is a leves diétát csinálom, 2 napja és megállapítottam h eléggé korok a hasam ha csak azt eszek, ezért én délben eszek rendesen, persze nem eszem tele magam, de épp annyit hogy jó legyen, és délután meg gyümölcsöt is csócsálok. de sűrűn kell enni, mert ha csak napi 3szor eszel csak levest éhen halsz :S :D vagyis nem, de korogni fog a hasad, egyépként meg nem tudom h honnan vette az előttem válaszoló h megnő a hasad -_-' nem fog megnőni ne aggódj, hisz olyan mintha vizet ennél...csak tele van vitaminnal, zöldségekkel vagy gyümölccsel. a femina.hu-n is írják hogy az egyik legjobb
2012. jan. 6. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!