Hogyan fogyhatok?
Hát a mozgás kevés, sőt attól mert valaki sportol nem fog fogyni. Az étrendeden kell változtatnod. Csak a divat meg sztárdiétákat kerüld, meg az ilyen léböjtös marhaságokat.
Ne akarj egyszerre sokat fogyni. Miért is? Mert a bőröd jobban meg fog ereszkedni és nagyságrendekkel nagyobb lesz az izomveszteség mint a zsír. Tehát az olyan diéták amik heti 3-9kg-ot ígérnek erősen kerülendőek, az optimális maximum heti 1 kg.
Szerintem a legfontosabb az ételmennyiség, mindig is csak úgy tudtam fogyni, ha csökkentetem a napi adagjaimat. Dumálhatnak nekem a zöldségekről meg a sportról, de önmagában egyik sem elegendő.
A szervezet úgy működik, hogy amit beviszel, minusz amit elégetsz, az marad rajtad. Ha ez + érték, hízol, ha -, fogysz.
Tehát: Egyél valami szendvicset vagy gyümölcsöt reggelire
Ebédelj meg rendesen, de ne repetázz, és vacsorázz diszkréten, mondjuk húst rizzsel vagy zöldséggel. Tízórainak, uzsinak simán jöhet bármilyen zöldség, esetleg gyümölcs.
Kerüld a kenyeret, a péksütit, max. reggel fér bele 1db kisebb valami (mondjuk egy zsömi) és a tésztaételeket.
Emellett legalább heti egyszer, de inkább 3x portolj, mozogj valamit, a tánc ezt kb. fedezi.
Szóval: kajamennyiség, kajaminőség, mozgás
Fogyni heti 1kg-t egészséges, de az első héten 3-4kg is lemehet a változás miatt, vizet is veszítünk, ilyesmi.
Hajrá, kitartás! Várjuk az eredményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!