Vastag a combom? (kép)
2013. jan. 14. 20:16
11/19 anonim válasza:
Szerintem túl vékony. Én 56 kg vagyok és 170 cm magas és 52 cm vastag a combom.
12/19 anonim válasza:
Egy átlag női comb 50-54 cm.
Az enyém egy hájas 58-as, az egy dolog... De a te botlábaidat sem mutogatnám, hogy őszinte legyek...
14/19 anonim válasza:
auschwitzi zsido reklam !!!!!!!
15/19 anonim válasza:
sose tudom ezeknél a kérdéseknél eldönteni, hogy beteg-e a kérdező, és tényleg nem látja, h vékony vagy csak szimplán dicséreteket akar bezsebelni, de ez még ahhoz is szörnyű..
16/19 anonim válasza:
Inkább a kommentek a szornyuek, jon a sok disznó beoltani a kérdezot amiert fel merte tenni a vékony lábait.
Az ANOREXIA egy BETEGSÉG. Ha szegény az, akkor meg minek bántjátok? Undorító betegség, nem o tehet róla.
Kerdezo: Nem.
17/19 anonim válasza:
ez még sztem nem anorexia, de sztem tényleg nagyon szép combjaid lennének, ha megerősítenéd :) sok húst és fehérjét kéne enni és guggolni, meg olyanokat csinálni ami erősíti
18/19 anonim válasza:
nem, de télleg rakhatnál egy egész alakos képett fejet kitakarva, hogy a leanorexiásozók is megnyugodjanak:D
19/19 anonim válasza:
kimondottan vékony , és emiatt csúnya a combod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!