Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kicsit vastag a combom. Mit...

Kicsit vastag a combom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem olyan izmos a lábam, mint volt. Amíg táncoltam, ez eddig nem volt baj, de 2 hónapja sajnos be kellett fejeznem, nem sportoltam és most teljesen plöttyedtek a lábaim. Szeretném erősíteni... A futás lenne a legjobb, de itt van a tél, nem tudok utcára kimenni. Konditerembe nem járhatok, mert azt a szüleim nem engednék.>< Szobabicajunk sajnos nincsen. Mi segíthetne? Guggolás, ugrálás vagy micsoda? :( Segítsetek, légyszi! Előre is köszönöm!:)
2012. okt. 28. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Mechanikus futógépet használtan már 10E forinttól lehet venni, én is most szeretnék egyet télre. A másik megoldás a tornavideó(Péntek Enikő, Rubint Réka stb..) szerintem nagyon jók ha rendszeresen csinálod.
2012. okt. 28. 16:30
 2/3 anonim válasza:
Fogadd el. Nem lehet mindenki Paris Hilton! xD
2012. okt. 28. 21:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, főleg neked első!:)

Utolsó, az a helyzet, hogy alapjáraton vastag a combom, de ezen lehet változtatni. Csak szeretném ha izmosabb lenne és azáltal egy picit vékonyabb!>< Hiszen minden lehetséges!:D

2012. okt. 29. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!