Szerintetek megfelelő, illetve tartható-e az alábbi diéta?
Reggeli: 2 tükörtojás/vagy rántotta + 2 szelet rozskenyér pirítós + pár szelet zöldség + 1 pohár tej
Tízórai: 1-2 gyümölcs (alma, narancs, mandarin, kiwi)
Ebéd: kb. 10 dkg rizs + 2 szelet párolt csirkemell, vagy gyümölcsös rizs
Uzsonna: szintén gyümölcs
Vacsora: gyümölcsök összedarabolva, egy pohár natúr joghurttal összekeverve
napi min. 3 liter vízzel
Szerintem tartható,de nem hosszú távon.Ha fogyni akarsz,ne így csináld.Ha le is adod,szerintem 1-2 év alatt többet visszaszedsz mint az előző súlyod.Saját tapasztalat,és ez csak az én véleményem.Te döntöd el hogy mit hogyan csinálsz.
Sok sikert a kitűzött célodhoz. :)
Egy ilyen reggelitől kipukkadnék.
Egyébként túl sok a gyümölcs (cukor az is) és kevés a fehérje.
Az uzsonna inkább zsírszegény túró, tonhal vagy az ebédből megmaradt csirkemellből álljon. Ne gyümölccsel, inkább zöldséggel.
Ez kalóriában nem több, sőt..., de tovább nem leszel éhes tőle.
Este inkább zöldségsalátát csinálj, mert a gyümölcsben lévő sok cukor nem igazán jó lefekvés előtt. :)
Ebédre ehetnél egy kis levest is.
De amúgy szerintem jó. Csak kicsit hiányzik a zabpehely meg hasonló rostban gazdag dolog.
Ez nagyon.. nagyon fura.
2 tojás és pirítós helyett 1 tojást és pirítóst eszel? Minek?
Miért nem 2 tojást és zöldséget?
A pohár tej ugye vicc..
Ebédre rizs. Miért? Veszek neked 1-2 kiló zöldséget, és akkor nem kell rizst enned. Ennyire azért nincs éhezés. A rizs éhező kaja, ha van pénz zöldségre (Istenem, 90-100 forint a kiló káposzta!) akkor nem kell rizst enni.
A natúr joghurt ugyan úgy megemeli az inzulinszintünket, ugyan úgy zsírosít mint a tej. A tej szerepe szerint a borjakat HÍZLALJA, NÖVELI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!