Mit tennétek a helyembe?
Lefogytam ennek már lassan 2 éve azóta 168cm 49 kg 19 éves lány vagyok
Menstruációm néha van néha nincs..
Voltam már vérvételen is mindent kértem pajzsmirigy stb (mert régebben voltak ezekkel gondok) semmi bajom nincs egy csillag sem, viszont a zsírszint (nem jut eszembe a neve) 2 tizeddel volt alacsony.
Mit tehetnék, hogy megjöjjön?
ilyeneket eszek:
ma pl suliba meg reggel a délelőtt folyamán 25 dkg tepertős pogi
du ettem tejbegrízet
Tegnap: egy baguettet ettem, meg gaboanephylet magába, meg 2 lapcsánkát
Az előtt: 2 croissant, alma, krumplistészta
most sokat eszek? vagy keveset? hogy tudnám a menszeszt rendszerssé tenni? Ti hogy esztek!
SÚLYT TARTOK!!!
Próbáld ki a cickafark+palástfű teát, az segít, nem csak teherbeesés elősegítésére jó. Olyan anyagok vannak benne, amit a szervezet hormonként ismer fel, bár mégsem hormonok.
Nekem egy évig rendszertelen volt a menzim, bár nem a kaja miatt. Utána az első hónapban amikor ezt a keveréket ittam, napra pontosan jött meg.
Amúgy meg valószínű azért van ez a rendszertelenség nálad, mert túl sovány vagy. Még mikor nem voltál ilyen sovány, akkor rendszeresen jött meg? Dokival meg kéne beszélned.
Szerintem sovány is vagy, keveset is eszel és nem is túl egészségesen, nagyon egyhangú. Pl. hús, tejtermék, zöldség, gyümölcs hol marad?
Próbálj többet és kicsit változatosabban enni, de nem ártana felkeresni a nőgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!