Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogynék, ha egy hétig...

Mennyit fogynék, ha egy hétig nem ennék semmit?

Figyelt kérdés

84 kiló vagyok, 164 centi. A kérdés elméleti, légyszi ne hurrogjatok le. Csak érdekelne, hogy ha egy hétig csak vizet innék, akkor ekkora súlyból mennyi menne le. (Tudom hogyan kell egészségesen fogyókúrázni, bár most betegség miatt nem lehet.)

Köszönöm annak, aki hasznos választ ad.

2009. aug. 28. 13:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
mikor kiderült, hogy összeomlott a házasságom (derült égből villám), annyira a magam alá kerültem, hogy 2 hétig kávén és cigin éltem. 13 kg ment le (90-ről), de szétment a gyomrom, és persze 2-3 év alatt vissza is jött. Nem ajánlom senkinek. Nem emlékszem rá, milyen volt, nem direkt csináltam, idegi alapon történt.
2009. aug. 28. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 5-6 kg-ot fogytam. Ebből 1 kg volt kb. a gyomortartalom. 84 kg-on több a gyomortartalom, gondolom, talán picit többet.

Az hülyeség, hogy nem fogysz attól, hogy nem eszel. Attól, hogy vannak hatásosabb módszerek, még így is lehet fogyni. Így halnak éhen az emberek, hogy elfogy a zsír és az izom is róluk, és a szervezet működését nem tudja miből megoldani. (Vagy sokkal előbb a különféle szövődményekbe halnak bele. De volt 1 afrikai modell, ill. egy auschwitzi nő is, aki 25 kg-ra ment le (a modell belehalt, az auschwitzi nem))

(Azért nem semmi, hogy mindenki azzal jön, hogy elájulsz, kórházba kerülsz, annak ellenére, hogy a kérdező leírta, hogy tudja, hogyan kell egészségesen fogyni, és hogy ez elméleti kérdés...)

2009. aug. 28. 19:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

szia sokan sokfélét írtak, de azt senki nem írta, amire én gondolok, szóval:

lehet, hogy egy hét alatt nem is fogynál, max pár kg, ha a szervezeted olyan. Mivel:

az első nap észreveszi a szervezet, hogy nem kap energiát, ezért takarékra csökkent, és majdhogynem leáll az anyagcseréd. ezért írták, hogy elájulsz meg ilyenek. mert ez így van, ha a szervezet "hibát" észlel. és ezért is van, hogy akik így fogyóznak, azok, ha utána elkezdenek rendesen enni, azonnal visszahízzák, sőt többet is, mint amit lefogytak!

ezt persze elméletileg írtam, értettem ,hogy Te tudod hogy kell egészségesen!:D

2009. aug. 28. 21:25
 14/17 anonim válasza:
100%
Hát én is kipróbáltam...hogy 4 napig nem ettem semmit csak egy banánt..meg vizet ittam...lefogytam kb 3 kgt,sovány voltam meg minden...mer nem volt nagy súlyfeleslegem,de persze visszajött minden...
2009. aug. 28. 21:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Igen, a kérdés elméleti volt, most amúgy sem fogyózhatok. :) Majd egyszer talán rászánom magam, de egészséges módszert választok.
2009. aug. 28. 22:07
 16/17 anonim válasza:

ILYET NE TEGYÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAGY GONDOKLEHETNEK BELÖLLE!!!!

HA MELETTE SPORTOLSZ DE VISZONT NEM ESZEL AZ NAGY BAJ

SZEMÉLYI EDZŐ VAGYOK SOKAN MEGTETTÉK EZT DE NEM SZABAD ELŐRÉBB VALÓ AZ EGÉSZSÉG!!!

TUDOMÁNYOSAN NEM MENNÉK MÉLYEBRE EBBEN A TÉMÁBAN DE NEEE TEDDDD!!!!!!!!

LEGFELJEBB EGYÉL KEVESEBBET SPORTOLJ TÖBBET!!!!!!!!!!!

2009. aug. 29. 13:00
 17/17 anonim ***** válasza:
üzenném a személyi edzőnek,hogy kicsit tornáztassa meg az agyát is,mert de viszont nem létezik!p*rasztok...
2009. szept. 4. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!