Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy hétig nem ennék csak a...

Ha egy hétig nem ennék csak a vizet innám, mennyi idő alatt fogynék le 7 kilót?

Figyelt kérdés
Persze hogy nem csinálnám,csak érdekel.
2009. márc. 26. 14:36
 1/5 A kérdező kommentje:
de el irtam hány hét kellene a 7 kiló leadásához kaja nélkül:)?
2009. márc. 26. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem másfél 2 hét

de szerintem csak izombol vesztenél és ha utánna elkezdenél enni sztem dupláját hiznád vissza!jo-jo efektus!ha le akarsz fogyni sokat sportol fusss és kevesebb zénhidrátot egyél ennyi!és 1 hónap alatt megvan!

2009. márc. 26. 14:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Fogyózok két hete és a hét kilóból kettő ment le ,futni járok esténként és kevesebbet eszek jóval mint eddig...
2009. márc. 26. 15:01
 4/5 anonim válasza:
100%

Én két hét alatt fogytam le 10 kilót. Nem ettem semmit, csak vizet ittam.

Ne tedd!!! Nem éri meg!

2009. márc. 26. 20:19
 5/5 anonim válasza:
eszedbe ne jusson! barátnőm csinálta és 2 nap után olyan volt mint egy élőhalott . hisztizett , fáradt volt, nem volt kedve semmihez és már olyan szinten éhes volt hogy a kaja szagátol is megkordult a gyomra . ő 2 nap alatt 1.5 kilót adott le . azóta eszik rendesen és vissza is vándorolt rá az a keservesen leadott kiló , pedig sportol is... ennyit erről az agyament diétáról..:P
2009. márc. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!