Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogynék, ha egy hétig...

Mennyit fogynék, ha egy hétig nem ennék semmit?

Figyelt kérdés

84 kiló vagyok, 164 centi. A kérdés elméleti, légyszi ne hurrogjatok le. Csak érdekelne, hogy ha egy hétig csak vizet innék, akkor ekkora súlyból mennyi menne le. (Tudom hogyan kell egészségesen fogyókúrázni, bár most betegség miatt nem lehet.)

Köszönöm annak, aki hasznos választ ad.

2009. aug. 28. 13:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Ha mellette végig sportolnál, akkor akár 10 kilót is, de nagyon gyorsan vissza fog jönni, és egészségtelen is így fogyni. Szóval sport mellett csak vízzel legfeljebb 3 napig bírnád, utána éhen halnál. Ez nem lehurrogás volt. :D
2009. aug. 28. 13:44
 2/17 anonim válasza:
87%
84 kilóból semmi szin alatt nem fogynál 10 kilót egy hét alatt, szerintem max 3-4-et, de és itt jön az első válaszoló a képbe, mindenképpen nagyon egészségtelen. Válaszd a megengedett módszerek egyikét, ahhoz, hogy sikeres legyél, és a fogyás tartós is maradjon.
2009. aug. 28. 13:51
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
alkattól függ, de pár napon belül ájulás lenne a vége. Ahogy újra elkezdenél enni, kétszerese jönne vissza rád, ezért egyáltalán nem praktikus. Úgy 4-5 kilóra saccolnék.
2009. aug. 28. 13:54
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Lehet tényleg 3-4-5 kilót is ilyen módszerrel lefogyni, de sajnos az nem a zsírból megy le, hanem leépül az izom és amikor elkezdesz megint enni, gyorsan elkezdi raktározni a szervezeted a zsírt, hogyha mégegyszer ilyen tortúrát kellene végigszenvednie, akkor legyen miből elvenni az energiára valót, ezért amint befejezed, legalább a 1,5 szeresét visszahízod.
2009. aug. 28. 13:54
 5/17 anonim válasza:
84%
A pontos válasz a "nem tudom", de abban majdnem biztos vagyok, hogy többet fogynál, ha minden nap ennél egy joghurtot, mintha nem ennél semmit, mert a zsírszövetek lebontásához is kell valamennyi energia. Tehát nem okos dolog a testedet "vészprogramra" tenni (=totális éhezés), ha a cél a fogyás. (Amúgy tényleg tök egészségtelen, de 1-2 hét még kibírható az éhségsztrájkolók tapasztalatai alapján. Kivéve, ha egyéb egészségi problémáid is vannak.)
2009. aug. 28. 14:11
 6/17 anonim válasza:
65%
Nem fogynál semmit se,hisz az ember nem attól fogy le,hogy nem eszik semmit! Kezdj el diétázni,és SPORTOLNI!
2009. aug. 28. 14:25
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
MUSZÁLY vmennyit enni, vagy olyat inni, ami nem viz es van egy kis kaloriatartalma, mert a szerveid is leallhatnak ez miatt.Ez nem vicc. Valamennyi energiara mindenkepp szükseged van a szerveid müködesehez.
2009. aug. 28. 14:36
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem érnéd el az egy hetet, mert 2. nap - csak tippelek - elájulnál és jól megetetnének! :D
2009. aug. 28. 14:37
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Én 3 napig bírtam étlen, csak vízen.

Nem is az éhség gyötri ilyenkor az embert hanem a mellékhatásai: izomremegés, hőhullámok, idegesség. Én csak kísérletből csináltam, de nem ajánlom, nagyon megterhelő.

Szerintem a legtudibb fogyókúra, ha fehérjét nem eszel együtt szénhidráttal.

2009. aug. 28. 14:56
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
igen,a muszáj még mindig pontosjé.
2009. aug. 28. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!