Oldalt, hason lévő úszógumi eltüntetésére milyen gyakorlatok vannak?
Az "úszógumi" lényegében a testi sajátosságaid miatt szemmel is jobban látható zsírraktárad. Zsír mindenhova rakódik (a zsírszövet mérete növekszik), azonban nem mindenhol tud ugyanannyi zsírt tárolni a tested. A te testalkatod a derék körüli részre szeret és képes jobban raktározni, ezért olyan feltűnő. Ezt egy csupán arra a területre koncentrált gyakorlattal nem tudod módosítani, legfeljebb növelni, mivel ha az izomszövet mérete is megnő, vizuálisan még nagyobb lesz az "úszógumid". Csak és kizárólag életmódváltás jelenthet megoldást.
Ha a benzines autód nem megy gázolajjal, nem jobbra-balra kell forgatni a kormányt vagy tablettát dobni a tankba, hanem rosszabb esetben ki kell cserélni minden vagy a legtöbb az üzemanyaggal érintkező elemet és olyan üzemanyagot használni azután, amire szüksége van a motornak. Az emberi test dettó. Ha te elhíztál az életmódod miatt, annak megváltoztatása nélkül nincs tartós eredmény, mivel ugyanoda fogsz visszajutni. Ha megint gázolajat tankolsz, megint b*szhatod. Ilyen egyszerű, de sokan nem képesek megérteni sajnos. Remélem neked sikerül.
Na azt nem írtam, hogy edzéssel és diétával már 35 kg-ot fogytam! Járok terembe, heti 3-szor!
Már elég sok lement mindenhonnan, de innen nehezen akar. Ami érdekes, mert alkatilag én nem oda hízom, csak szültem, és azóta úszógumim lett!
Köszi egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!