Milyen mozgás vagy fogyi lehetőségem van az uszógumi eltüntetésére?
Figyelt kérdés
Csak azért mert a testem többi részével meg vagyok elégedve, ugyanis sporttal mindent lehet alakitani, viszont a derekamról sehogy sem akar eltünni az a kis felesleg :(2007. dec. 17. 15:14
1/2 anonim válasza:
Kedves unokanővérem is pont ezzel a problémával küzdött hosszú ideig. Ő napi egyszer "izzasztotta magát". Ez azt jelenti, hogy betekerte a nemtetsző testrészét (nálad jelenleg derék)folpack-al vagy esetleg vastagabban felöltözött és abban végzett valamiféle megerőltetőbb mozgást. Eközben kiizzadt azon a területen és egy idő után fogyni kezdett. Még ajánlani tudom hogy sok teát fogyassz mert az pedig vízhajtó hatású és a sok "pisilés" is fogyaszt! Én ezt tudom ajánlani és ha még nem próbáltad akkor most érdemes lenne! Hidd el egy próbát megér! Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Sőt, ha egyáltalán nem iszol, az a legjobb, meg enni se kell -minek? Garantált a fogyás, nézd meg a hadifogjokat :-))
Vízvesztés nem egyenlő fogyás.
A zsírvesztés viszont nem helyi jellegű, hanem az egész testre érvényes, hogy honnan tűnik el legnehezebben az genetikailag meghatározott. Mindenkinél más a problémás testrész. Le kell fogyni, akkor eltűnik az uszógumi. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!