Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány Kalóriát vihet be egy 14...

Hány Kalóriát vihet be egy 14 éves srác aki nem mozog?

Figyelt kérdés
Heti 3X eljárok Gyúrni elég kemény edzéseket csinálok van is látszata , de én most arra vagyok kíváncsi , hogy amúgy mennyit vihetek be . ( Thai Box (Muay Thai) is tervbe van )
2009. aug. 27. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Ez függ a súlyodtól is. Pl. ha 50kg vagy akkor a szervezetednek napi 1500 kalóriára van szüksége az életben maradáshoz. Na ehhez társul egy minimális testmozgás (lemész a boltba, áttekersz egy barátodhoz, vagy éppen tengődsz a lakásban) így 1800-2000 kalóriát simán megehetsz, nem hízol el. 60kg-nál ez 2000-2200, 70nél 2100-2300 és így tovább.
2009. aug. 27. 17:15
 2/7 A kérdező kommentje:
90 kg vagyok ! Az a baj , hogy nekem nem a súllyal van gondom , mert kondizok , és az izom nehezebb, mint a zsír... Én kinézetre akarok jól kinézni ... Tény , hogy van még itt egy kis pocak ( nem olyan vészes ) , de mellette vállak is vannak ... :)
2009. aug. 27. 17:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudja , valaki pontosan mennyit vihetek be , egy nap ?
2009. aug. 27. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Azt a kis pocakot napi 40perc kocogással vagy 1óra bicajozással simán lefaraghatod. Emellett napi 2600 az ideális, de ha mégsem sikerült mozgásra buzdítani és fogyni akarsz akkor 2200 körül. De az is elég lenne, ha aktív életmódot folytatnál. Túrázások, biciklizés, focizás... Ajánlom a bodybulder.hu-t ott részletesen le van írva, mikor mennyit egyél, és ami fontosabb, muilyne tápanyagokat vigyél be.
2009. aug. 27. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Szia,

itt nézelődj:

[link]

Sok sikert!

Ui: Szerintem kérdezz meg egy szakembert, edzőt, hogy milyen táplálkozást ajánl, mert nem mindegy az edzések mellett... Nehogy kárt tegyél magadban!

2009. aug. 27. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, szépen a második komentelőnek mondom , hogy pont most fejeztem be az 1 óra bicajt , még mielőtt olvastam volna, amit írt , és kocogni is szoktam ( tény, hogy nem 40 percet , hanem megvan egy táv, amit le szoktam futni) ... Kondizni , meg 1 év után nyári szünetet tartottam benne , egy hét és megint fekve nyomok már várom + thai box .... le fog ez menni szerintem, és köszi, a válaszokat jó fejek vagytok ....
2009. aug. 27. 21:36
 7/7 anonim válasza:

17:38

a biciklizésnek elenyésző hatása van a hasfalra

2009. aug. 27. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!