Milyen egészséges kaják vannak amik sok kalóriát tartalmaznak?
Figyelt kérdés
Hízni szeretnék, de nem szereték minden szemtet összeeenni ezért olyan kajákat keresek amikben sok kalória van és még egészségesek is.2011. nov. 21. 23:32
1/9 anonim válasza:
a magok nagyon egészségesek és hízlalóak...pl.mogyoró,kesudió stb.a helyedben nem hízni szeretnék hanem inkább erősítenék az szebb mint a háj :)
2/9 anonim válasza:
Én is csak a magokat tudom ajánlani elsősorban. Ezután jöhet a barna rizs is. Főzéshez sütéshez pedig használj bő oliva,lennmag stb olajat.
3/9 anonim válasza:
Teljes kiőrl. kenyér, gyümölcsök (banán, szőlő!), aszalt gyümölcsök főleg, mértékkel vörös húsok is jók.
4/9 anonim válasza:
a barna rizs inkább fogyókúrás a fehér viszont szénhidrát ahogy a burgonya és tészták is!
5/9 anonim válasza:
zabpehely, méz, teljes kiőrlésű kenyér, zsömle, sajtok, olajos magvak, hüvelyesek,banán, aszalt gyümölcs, rizs, krumpli, tészta,
6/9 anonim válasza:
"a barna rizs inkább fogyókúrás a fehér viszont szénhidrát ahogy a burgonya és tészták is"
LOL !!!:)
A barna rizs is ugyan olyan szénhidrát mint a fehér,a kalória is ugyan annyi benne.
7/9 anonim válasza:
akkor bocsi én ugy tudtam hogy fogyi alatt szabad enni barna rizst ....ezek szerint az is tiltott...:(
8/9 anonim válasza:
Nem! Dehogy tiltott!!!
SEMMI SEM TILTOTT! Csak mértékkel kell enni belőle legyen az akár rizs,kalács,kakaóscsiga,csoki vagy lángos.
9/9 anonim válasza:
hm :P akkor ez igy jól hangzik utolsó lájk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!