Hány kilónak nézek ki? Sajnos eléggé meghíztam.
2013. jan. 7. 13:40
11/21 Leveltetu válasza:
szerintem tuti 100 felett, a gepem 404 errort adott a link megnyitasakor... XD
13/21 anonim válasza:
én 160cmvel és 75kgvel vagyok ilyen, ebből kiindulva te is olyan 75-80kg lehetsz
14/21 anonim válasza:
Teljesen jó, mert a melleid is nagyobbak, így arányos maradtál.
Nem a testsúly a lényeg, hanem a test arányai jók legyenek, talán a hasadon van 2-3 kg plusz.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, eléggé megoszlanak a vélemények.
Igazából 82 kiló vagyok.
Tavaly őszig még 6-ossal kezdődött a súlyom, és januárban eléggé sokkolt, hogy 80 fölé híztam. Kíváncsi voltam, ez ránézésre is látszik-e de hát még ennél jóval nagyobb tippek is érkeztek...
2013. jan. 9. 11:39
19/21 anonim válasza:
Kérdező! Itt a statisztika, szóval semmi okod keseregni, egészen jól lett megtippelve a súlyod!
75 alatt: 2 válasz
75-85: 9 válasz
85 fölött: 3 válasz (ebből 1 csak rosszindulatú volt)
haszontalan: 3 válasz
20/21 anonim válasza:
Én tippeltem a 74-et, akkor ez kicsit tényleg kevés volt. De csak azért, mert az én hasam nagyon hasonlít a tiédre :) Bár a lábaidat nem látjuk a képen, így nehezebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!