Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízokurába kezdtem, de túl...

Hízokurába kezdtem, de túl meghíztam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapja csak 50 kg voltam.Most már87.

2012. dec. 15. 06:50
 1/5 anonim válasza:
50%

Segíts kérlek, én is megszeretnék hízni. Tanács? :(

Diétázni kell, ha nagyon meghíztál.

2012. dec. 15. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Két hónap alatt nem hiszem, hogy ennyit lehet hízni, biztos vagy benne, hogy nem tévedsz valamelyik adatban? :o

Ha mégis így van, akkor szerintem először is vizsgáltasd ki magad, mert ez még folyamatos zabálás mellett sem normális szerintem...

2012. dec. 15. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Egészségesen kéne táplálkozni.. de ha ez Neked magadtól nem jutott eszedbe, egy világnézetet itt idegenektől nem kaphatsz..
2012. dec. 15. 10:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyél éjfélkor jó zsíros cuccot.
2012. dec. 15. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de kit akarsz átvágni? Egyrészt 2 hónap alatt nem teljesíthetetlen a 37 pluszkiló, de az már nagyon extrém. Másrészt: szerintem eleve kövér voltál, mint állat, csak most valami szolídabb formában (ordas hazugságban) gondoltad előadni. Ami felesleges. Ez egy szimpla, fogyókúrás kérdés. Amivel nincs baj. A hülyéneknézéssel van. Ezek után mit vársz. Mozgás gondolom eleve kilőve..
2013. jan. 1. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!