Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi fog történni, ha továbbra...

Mi fog történni, ha továbbra is ilyen kevés kcalt veszek magamhoz?

Figyelt kérdés
Már lefogytam 30 kilót pár éve, most sincs rajtam túl sok felesleg. Jelenleg 66 kiló vagyok az ünnepeknek és a lusta életmódnak köszönhetően. Szóval egy 6-7 kilót szeretnék ledobni. Tornázom minden nap, esetleg minden másnap. Az étkezésem szerintem abszolút egészséges, sok gyümölcs, zöldség, fehérje. A problémám azzal van, hogy az elvileg szükséges 1250 kcal( orvosilexikonon számítottam ki)csak 800-1000 kalóriát eszek meg és abszolút nem vagyok éhes sem kimerült. A mai adag 975 kcal. Szeretnék izmos és formás lenni, nem az a cél, hogy ezt a pár kilót izomból fogyjam és csak a zsír maradjon. Arra gondoltam, hogy a reggelinél kellene bővíteni, ami általában 2 tojásból rántotta plusz egy szelet puffasztott rizs. Tanácsok? Köszönöm!
2013. jan. 6. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt akarod mondani hogy jetek-hónapok óta 1000 kalóriát eszel naponta?
2013. jan. 6. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
semmi bajod nem lesz, a többi energiát beszerzi a tested a testzsírodból :)
2013. jan. 7. 06:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Metabolikus szindróma: vagy egyre kevesebbet eszel és a végén anorexiás lesz vagy visszahízol egy adagot és visszaállítod az anyagcseréd normálisra.Már megszokta a szervezeted azt a mennyiségű kaját amit most beviszel, nem valami egészséges amit művelsz, lassan tönkreteszed magad, leépül az izomzatod,csontjaid és szenved a szervezeted a huzamosabb komoly energiahiánytól.Nem leszek formás napi 1000 kalóriával, inkább edd a súlytartásod és mozogj rá, ez a biztos, ettől jól fogsz kinézni.
2013. jan. 7. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!