Hogyan beszéljem rá a hülye agyam a fogyókúrára?
hát igen, ez agyban dől el. most karácsonykor vettem észre magamon, nem vittem túlzásba, de azért bekavart újra a fehérliszt meg a cukor, pedig ezeket diéta alatt szépen mellőzöm. utána annyira kívántam volna valami iszonyat szar kaját, pizza, hamgurger, majonézes krumpli, bármi, csak tudatosan rossz legyen.
aztán fejbevágtam magam és egy-két nap újbóli rendes diéta után már egyáltalán nem kívánom.
én azzal motiválom magam, hogy egyre több ruci áll jól és egyre kevésbé kell vadászni, hogy mi takar pont jó helyeken, mi előnyös.
plusz a visszajelzések mindig adnak löketet.
a kis csokiről meg egyebekről úgy tudtam lemondani, h már a gondolatra is lelkiismeret-furdalásom volt, persze miközben ennéd király lenne, de utána megint szarul éreznéd csak magad tőle. egy két ilyen alkalom eljátszása után már nem kívánod.
utóbbi időben pedig sok teát iszok, ezt nem gondoltam volna, de segít a nasiról leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!