Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek molett vagyok?...

Szerintetek molett vagyok? Mennyit kéne fogyjak?

Figyelt kérdés
A kérdés halálosan komoly, 59 kg vagyok és 157 cm magas mennyit kellene lefogyjak? Egyébként jól érzem magam a bőrömbe de ha látok egy nagyon csinos formás lányt elrémülök. Picit narancsbőrös is vagyok! Milyen tanáccsal látnátok el?
2013. jan. 3. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
50-55 kilóval jobban festenél és ez csak az étrenden múlik. Kerüld a búzát meg a cukrokar, ez a legfontosabb :)
2013. jan. 3. 22:45
 12/15 A kérdező kommentje:

KI pontozott le 3 hozzászólót?? 4-5 hozzászólót például?????

viszont köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz!

2013. jan. 3. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:

nem vagy molett egyáltalán,viszont filigrán sem,a tippelt korodhoz képest magas a testzsír.

itt egy gerinc műtött sorstársad/kortársad,aki elég komolyan néz ki.

az ő módszere neked is jó lenne-

[link]

[link]

2013. jan. 3. 23:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem mindenhol lepontoznak... pedig mindig a kérdésre válaszolok. Tanácsot is adtam és elmondtam h szerintem (!) jól néznél ki 50-55kilósan. pl így ahogy most vagy alig vagy nálam könnyebb de én jóval magasabb vagyok és fiú :D ha kérsz még kajával kapcsolatos tanácsot, írj, mert itt lepontoznánakXD
2013. jan. 4. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerencsés alkatod van!

Egy-két centivel magasabb vagyok, de már ennél kevesebb kilóval is gurultam. Tokám volt és óriási hasam, vastagabb combom, s emellett nagyítóval keresendő mellem. :)

Rajtad arányosan oszlik el.

Csak arra vigyázz, hogy az évek számával egyre nehezebb tartani az embernek a súlyát.

2013. jan. 4. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!