Gesztenyét vagy gesztenyemasszát lehet enni fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:22
1/11 anonim válasza:
a gesztenyemasszában mást is belenyomnak, egyél rendes gesztenyét, sokkal finomabb is
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen,tudom hogy sokkal finomabb,de most csak gesztenye massza van itthon a fagyasztóban,és én meg nagyon éhes vagyok :))
Két vékony szeletecske belefér?:)
2013. jan. 3. 18:48
3/11 anonim válasza:
Van bio gesztenyepüré, aminek vagy 70% gesztenye, 30% cukor (vagy édesítőzer?).
4/11 anonim válasza:
vagy bab
2 vékony helyett vágjál 1 normális vastagot... látszik, hogy nő...
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez neked szól:)...látszik hogy nő...:) tényleg az vagyok,és tudom,hogy vághatnék egy vastagabbat,de így megvan az illúzió,hogy többet ettem:)))tudod,női logika:)
Köszi,mindenkit felpontoztam:)
2013. jan. 3. 19:17
7/11 anonim válasza:
Nyomjál rá tejszínhabot is! Úgy az igazi! :)
8/11 A kérdező kommentje:
Hahaha :))
2013. jan. 5. 08:19
9/11 Cspapa válasza:
Lehet bármennyit enni, csak mozogni kell(ene) utána 1-1,5 órát... (nekem is...)
10/11 anonim válasza:
A gesztenyemassza nagyon hizlaló finomság.( nagy része cukor)A gesztenyéből lehet enni de módjával és este semmi képpen se egyél ilyes mit mert minimum plusz egy kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!