Le szeretnék fogyni? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy 14 éves làny vagyok,kb 165 cm,64-65 kg.
Nem érzem jol magam a testemben,és màr sokan mondtàk,hogy kövér vagyok.
Bele kezdtem màr rengeteg diétàba,de mindig abba hagytam.
A cél: 51-52 kg,valami jo diétat tudtok?
2013. jan. 3. 02:05
1/2 anonim válasza:
Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy egészséges táplálkozás és mozgás! Volt, hogy rám is felszaladt néha egy-két kiló, és ha koplaltam miatta vagy hülye diétába kezdtem lement igaz, de aztán visszajött. Sok fehérje és felejtsd el a cukros üdítőket, helyette igyál zöld teát, vizet, más teákat cukor nélkül, természetesen. Fejlődő szervezeted van, mivel 14 vagy. Ne rontsd el a szervezetedet már most hülye diétákkal, egyszerűen csak figyelj oda, hogy milyen minőségű és alapanyagokat eszel!:)
2/2 anonim válasza:
Én is anno sok hülye diétát kipróbáltam. Hiába, maximum időszakos a változás.
Itt életmódváltásra és kicsit a felfogás megváltoztatására van szükség.
Inkább azt ajánlom, főleg ennyi idősen, hogy sok fehérje kevesebb szénhidrát, rengeteg mozgás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!