Miért nem akar lemenni a hasamról?
Figyelt kérdés
Nyár óta fogyózom, fogytam is 7kg-ot és még tartom is.
Egy baj van hogy az "alsó hasamról"(úszógumi)nem akar lemenni.A combom is vékony és a fenekem sem rossz,de engem nagyon zavar a hasam hogy lehetne hatásosabban rámenni erre?
Tudom hogy helyi zsirégetés nincs.
2013. jan. 2. 21:53
1/4 anonim válasza:
Onnan csak détával tudod leszedni a zsírt, mert kényes pont.
Mellette zsírégető kocogás és hasgyakorlatok.
2/4 anonim válasza:
Mit "fogyózol"?
Normálisan eszel? Koplalással nem lehet fogyni, tömeget veszíthetsz de a zsírod marad. Biztos hogy jó az az evés? Alacsony a szénhidrát beviteled, nem eszel tejes, lisztes ételeket?
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.:D
másodiknak ,de igen eszem kénytelen is vagyok mivel kollégista vagyok csak az édességet, cukros üditőket vonom meg,de ebben is néha bűnözök ,de tornázom
2013. jan. 3. 20:34
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg zöldséggel helyettesíteni a kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!