Ne vedd zokon amit itt TaplalkozasHarcmuvesz "elviccelt", nem a vicc a lényege, nagyon is komoly dolog amit mondani akart vele, hogy igen, a Coke Zeroban valóban nincs kalória, de olyan méreganyagok vannak benne,(pontosabban benne lévő édesítő a legkárosabb) amik nem csak hogy nem egészségesek, hanem még gátolhatják is a fogyást, mert ha valaki egészséges étrenddel fogyózik(és mindenkinek ezt ajánlom, mert LÁTSZIK, hogy valaki milyen módszerrel fogy) akkor az elindíthat a szervezetben egyfajta méregtelenítést, amit az előző, féktelen táplálkozás miatt halmozott fel és ezek a sz.rok, amik benne vannak ebbe a hányadék italban befolyásolhatják ezt a folyamatot.
És még egy dolog: a biológiatanárom kólával fertőtleníti a WC-t. Gondold meg milyen hatással van a fogzománcra. Nem tudom melyik rosszabb neki, ha valaki hánytatja magát és kimarja a gyomorsav vagy, ha naponta iszik kólát és szépen folyamatosan oldja... Just sayin'
'csánat, egyrészt nem én kezdtem károsnak nevezni a colát, más részt a konzerves rész nem is volt vicc.
A barátnőt sajnálom. Fogyni akarok de közben mindenféle műanyag vackot megennék. Hát így nemigen fog menni, hosszú távon semmiképp.
Leírták miért.
Enne a nőd 3000 kcal húst, zsírt, szalonnát, zöldséget és olyan alakja lenne mint még soha előtte.
Ezzel szemben ti 0 kalóriás hulladékot akartok inni, azért hogy ne hízzatok el tőle. Érződik a különbség? Én azt mondom, egyetek ételt és nem fogtok elhízni. Ti enni (inni) akartok műkajákat, lehetőleg alacsony kalória tartalmú legyen mert elhíztok, betegek lesztek tőle. Látszik a probléma, nem?
Sok sikert neki. Mindenkinek megvannak a káros szokásai.
Sajnos erre senki sem tudja azt mondani, hogy beleillik a fogyókúrába.
A 0 kalória egy reklámfogyás, amivel a könnyen megvezethető embereket el lehet nyerni, hogy ilyet vásároljanak mert ez fogyókúrás. A coke zrt. nem buta, tudja mi kell az embereknek: a hit hogy fogyókúrás kaját esznek, isznak. Mennyi is most a hit literes ára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!