Most vagy soha!? Van még olyan őrült, aki életmódot
változtat (vagy fogyókúrázik) az ünnepektől
kezdődően?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 22:07
1/6 anonim válasza:
én FOLYAMATOSAN egészségesen élek.
edző vagyok, sok lány példaként néz rám, tehát karácsonykor és szilveszterkor is egészségesen étkezem - mint máskor.
drukkolok neked, legyél elszánt!:-)
2012. dec. 21. 22:30
2/6 anonim válasza:
Igen, van olyan őrült.:D Ha nem kezdenék el jobban figyelni akkor a mostani feleslegemre még felszednék pár kilót, ami nem lenne túl előnyös, szóval úgy döntöttem, hogy most kell elkezdeni és nem az újévvel kezdődően még több plusz kilóval.:)
Hajrá!
2012. dec. 21. 23:56
3/6 anonim válasza:
Én már hónapok óta csinálom, és nem tervezem karácsonyra se abbahagyni. Nálunk már most tele van a hűtő mindenféle cukros, lisztes, csokis, sütis cuccal, de nem igazán érdekel. Ugyanúgy eszem a zöldség-husi-gyümölcs kombót, mint eddig.
2012. dec. 22. 00:01
4/6 A kérdező kommentje:
Hajrá mindenkinek !:D Sok sikert:) !
2012. dec. 22. 00:07
5/6 anonim válasza:
1 hete kezdtem neki.. Mondjuk a ma reggelit megint elszúrtam, de majd emelem a mozgás mennyiséget.. A karácsony pedig nálam külön ideális, mert ilyenkor többet költünk ételre és a 4 féle krumpli mellé, már igazán nem zavar senkit ha csinálok salátát is.. míg, amikor visszafogjuk magunkat anyagilag inkább rizs vagy krumpli van, amit mindenki megeszik és külön magam miatt nem akarok mindenféle zöldséget még megvenni.. ilyenkor több időm is van mozogni és a szilveszteri ruha ösztönöz, hogy ne egyek mindent össze.. Alkoholt nem iszom így nekem ez sem okoz nehézséget és a sok szervezkedés, rohangálás még ad egy löketet.. Sokkal könnyebb nekem így neki indulni, mint mondjuk 2 hét múlva mikor megint egész nap csak ülök az íróasztalnál a papírok, gép felett..
2012. dec. 22. 09:11
6/6 anonim válasza:
Nekem eddig tartott a nagy sütizés-kajálás,november közepétől mostanáig folyton volt valami alkalom szóval visszaállok a régi cukormentes étkezésemre (már sütöttem mézeskalács-helyettesítő puszedlit). Szilveszterkor lesz még 1 este buli,utána pedig januártól diéta ezerrel hogy tavaszrara ismét formába jöjjek és visszafogyjak 59-60 kg-ról 55-56 kg-ra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!