Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Őrült sok volt ez mára?

Őrült sok volt ez mára?

Figyelt kérdés
Ma nagyon sokat ettem? Kb. háromnegyed órát fogok még tornázni. Reggeli két fürt szőlő, tíz óra körül még két fürt szőlő, aztán szedret raktam el jamnek és cukrozatlanul ettem a szederből olyan húsz szemet, aztán ebédre egy kistányérnyi tojásos levest, három gombafejet megsütve (többet is sütöttem pici olajon, de hármat ettem) egy kistányérnyi gyümölcsszószt és egy panírozott csirkemellet (kb. háromnegyed tenyérnyi darab volt) nemrég ettem két pici kis műanyag tányérnyi puffasztott gabonaszemeket. Annyira nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van. Össze-vissza ettem. :( :(
2012. aug. 11. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha 1 éves vagy akkor tényleg sok. Ha viszont felnőtt 100kg-os ember, akkor egyél még valamit.

Szerintem ez nincs 1000Kcal, még fogyókúrának is erős. Pláne, ha még tornázol utána.

2012. aug. 11. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
most ettem salátát, egy nagy tál borsó főzeléket és rántottát (10 tojás 5 virsli), , ettől fogok eleget sz*rni, te ettől a kajától nem fogsz
2012. aug. 11. 19:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Akkor most megkönnyebbültem :)
2012. aug. 11. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Most ettem málna levest ,5 szelet csirkemellet kb fél tányérnyi krumplival utána 2 süti utána 3 gombóc fagyi - ez vacsira de még éhes vagyok:/
2012. aug. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!