Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakran váltogassam a...

Milyen gyakran váltogassam a torna dvd-ket?

Figyelt kérdés
Azt olvastam , hogy egy idő után abba kell hagyni azt a dvd-t, amire épp tornázok, mert hozzászokik a szerveet és már nem ér semmit. Szóval újat kell és ezt is egy darabig csinálni, majd úgy visszatérni a régire. Mennyi időnek kell eltelnie? Arra gondoltam, havonta váltogatnám. Szerintetek?
2009. aug. 26. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért kéne? Nem hozzászokik a szervezet, hanem a dvd szintjére erősödsz (nem lihegsz annyira, mert izmosabb vagy, stb.). Én nem szoktam váltogatni, de néha mást is csinálok mellé, de csak mert több időm van.

Más kérdés persze, ha erősödni akarsz, nem csak mozogni, vagy kis kcal-t elégetni. Akkor erősebb dvd-t keress, vagy csináld meg többször egy nap, vagy egyik nap 1-szer, másik nap 2-szer.

2009. aug. 26. 09:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Igazából megközelítőleg ugyan annyi kalóriát égetsz el mint azelőtt, csak persze nem lihegsz annyit hozzá. De kérdem én, ha ezt jól bírod már nem érzel késztetést, hogy keményebben eddz?

Tudom hogy itt a dvd-kről volt szó és nem az aerob mozgásról de ezt a részt érdemes elolvasni:

[link]

és itt az Egyenletes intenzitású edzés kitárgyalása utáni részt.

2009. aug. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!