Melyik a jó pilates, callanetic, zumba dvd?
DVD semmiképpen nem jó, mert nem tud kijavítani edző, ha valamit rosszul csinálsz.
Zumba úgyszintén nem jó, mert ott az instrukció mondhatni az, hogy "mozogj rosszul" amíg tönkre nem megy a térded, bokád..
Pilates és a callanetics viszont nagyon jól kidolgozott edzések, csak ajánlani lehet.
Én most callanetics-szel fogok próbálkozni, állítólag gyönyörűen formálja az alakot. Azt olvastam, hogy 1 óra callanetics ugyanannyit ér, mint 24 óra aerobic.
Sajnos, ott, ahol én élek nincsen olyan fitness terem, ahol callanetics-et oktatnának, így, ha akarnék sem tudnék eljárni órára. Megvettem a kék könyvet + találtam videót a neten, abból próbálom majd elsajátítani. Remélem, hogy nem lesz igaza az elsőnek...
Esetleg, ha érdekel mire jutottam, megírhatom a tapasztalataimat 1-1,5-2 hónap múlva, akkora már kellene, hogy látszódjon a hatása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!