Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Reka vagy Zumba? Vagy...

Rubint Reka vagy Zumba? Vagy mindketto?

Figyelt kérdés

Melyik jott be nektek?Mennyit fogytatok es milyen ido utan?

En mar jo ideje tornazok Rekara.Van valtozas(feszesebb a hasam es talan a labam).De intezivebb valtozast vartam.Egy heten 5-szor tornazok.Figyelek ,hogy mit egyek stb.

Ma kiprobaltam a Zumbat.Igaz nem a kezdoket hanem a zsiregetest(bele a kozepebe).Ne tudjatok meg ugy ereztem magam mint egy idetlen gyerek!Ossze vissza ugraltam,lemaradtam a ritmusba.Nagyon porgos!De eleveztem de sokat kell meg gyakorolnom hogy tudjam a lepeseket!A terdem elegge ramaty igy nem tudom birni fogja e a sok ugralast!

Nektek milyik jott be jobban?Mennyit fogytatok?...

2012. nov. 22. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:

A zumba kezdő nem attól kedző, hogy nem "éget zsírt", a haladó meg igen. Attól kezdő, hogy a könnyebb lépésekkel és koreográfiákkal kezded, és nem ugrálsz összevissza, nem maradsz le, és ezzel nem idegesíted a többieket.

Amúgy meg nagyon szórakoztató meg "pörgős", de lefogyni nem fogsz tőle.

2012. nov. 22. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Kifogtál 2 értelmetlen divat mozgást. Egyiknek sincs szinte semmi értelme, hihetetlen számomra hogy pont ezekre kérdeztél rá :)

Ezek szórakozások, se egészségről, se fogyásról nem szólnak. A zumba nagyon sok nőnek tiszteletre méltó hatékonysággal okozott boka és térd problémákat, hát istenem ilyen a mozgásvilága.

Rubint Réka csinált nem vészesen rossz erősítő videókat. De ilyet kb. te is tudnál csinálni! Ha már videóról erősítesz (aminek lenne értelme, nem mondom hogy nem!) akkor BodyRock TV !

A zumbán sz össze-vissza ugrálás elmúlik, bele kell jönni.. és akkor szórakoztató, de tartom a véleményem hogy A) mozgás nem = fogyással (mert 80%-ban táplálkozáson múlik!)

és B) nagyon sokaknak káros volt, keressünk olyan mozgást ami egészséget ad, és nem rombol. A Jógát, Taichit találták ki többek között arra, hogy egészséget adjanak, erősítsenek az ízületek károsítása helyett. A Jógára alapozva van divatos és jó edzés is, a Callenetics és a Pilates igen jó erősítő edzések, alapjuk hogy ne károsítsák az ízületeket.

2012. nov. 22. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
a zumba nehezebben lekövethető, és ebben rejlik a hatástalansága. nyilván jobb mint ha csak feküdnél, de nem ér sokat. réka nem éget zsírt, feszesít. mondjon ő bármit is, 3 illetve 4x8-as ismétlésszámmal nem tudsz zsírt égetni. nekem inkább a tatarek rezső+futás jött be.
2012. nov. 23. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:

futás.. na ja.

Leírom, hogy az emberi test minden pillanatban éget zsírt, amikor cukorral meg keményítővel nem cseszteted szét az inzulin szintedet.

A futástól meg lehet sokat várni, ha nem esztek rendesen sosem lesz fogyás.. de a térdetek még tönkre mehet tőle.

2012. nov. 25. 16:03
 5/7 anonim válasza:

1.Nekem a zumba jött be.Próbáltam Rékát is.... aztán feladtam valahol a "dinyeeee,sárga dinnye"-s résznél :).

2.Attól függ milyen gyakran jársz.Én volt,hogy egy hétan minden nap jártam,nem mindig zumbára,volt,hogy step aerobic-ra(nekem sokkal hatásosabb!!) úgy 3 hónap után látszott.

Nem koplaltam! Csak este nem ettem.Miután edzettem meg pláne!Tök mindegy,hogy 6 vagy 7 vagy 5 .Volt,hogy 5-től már nem ettem és nem voltam éhesé.Másnap reggel sem zabáltam fel a hűtőt.

A térdedről meg annyit,hogy középiskolában tesin majd meghaltam,annyira szar a bokám,nem is csináltam olyan feladatokat amik jobban terhelték,mert féltem.Ha kimegy,akkor 2 hónapig fekvés.

Mint említettem,step aerobicra járok(4 dolog kell hozzá?boka,boka,kitartás és boka) 1 éve űzöm.Imádom!Az oktatót is! Volt egyszer,hogy leestem a padról .Na bumm.2 hónapig semmi,azóta olyan szinte "összeszedte magát",hogy már rosszul vagyok,hogy 2 hete nem voltam.

Ja és erőteljesen kangoozom is mellette :) Még 1 ok.

A lépésekbe meg belejössz.Mindenkinek el kell kezdenie valahol.

Sok sikert ;)

ui.:Nem minden negatív kritikára kell hallgatni,vannak akik irigyek,mert ők nem tudják elhatározni magukat,vagy egyéb más ok.Ami,persze,sajnálatos,de erről Te /Mi nem tehetünk.:)

2012. dec. 28. 17:03
 6/7 anonim válasza:

Az előző vagyok:

Ahhoz,hogy fogyj,zsírt kell égetne.Persze nem árt ha mellette erősítesz is!

Nekem ahhoz,hogy zsírt égessek,ugrálnom kell.

Az én véleményem,hogy magában Rubint Réka nem ért sokat.

2012. dec. 28. 17:06
 7/7 anonim válasza:
bocs a hibákért :) siettem.
2012. dec. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!