Rubint Reka vagy Zumba? Vagy mindketto?
Melyik jott be nektek?Mennyit fogytatok es milyen ido utan?
En mar jo ideje tornazok Rekara.Van valtozas(feszesebb a hasam es talan a labam).De intezivebb valtozast vartam.Egy heten 5-szor tornazok.Figyelek ,hogy mit egyek stb.
Ma kiprobaltam a Zumbat.Igaz nem a kezdoket hanem a zsiregetest(bele a kozepebe).Ne tudjatok meg ugy ereztem magam mint egy idetlen gyerek!Ossze vissza ugraltam,lemaradtam a ritmusba.Nagyon porgos!De eleveztem de sokat kell meg gyakorolnom hogy tudjam a lepeseket!A terdem elegge ramaty igy nem tudom birni fogja e a sok ugralast!
Nektek milyik jott be jobban?Mennyit fogytatok?...
A zumba kezdő nem attól kedző, hogy nem "éget zsírt", a haladó meg igen. Attól kezdő, hogy a könnyebb lépésekkel és koreográfiákkal kezded, és nem ugrálsz összevissza, nem maradsz le, és ezzel nem idegesíted a többieket.
Amúgy meg nagyon szórakoztató meg "pörgős", de lefogyni nem fogsz tőle.
Kifogtál 2 értelmetlen divat mozgást. Egyiknek sincs szinte semmi értelme, hihetetlen számomra hogy pont ezekre kérdeztél rá :)
Ezek szórakozások, se egészségről, se fogyásról nem szólnak. A zumba nagyon sok nőnek tiszteletre méltó hatékonysággal okozott boka és térd problémákat, hát istenem ilyen a mozgásvilága.
Rubint Réka csinált nem vészesen rossz erősítő videókat. De ilyet kb. te is tudnál csinálni! Ha már videóról erősítesz (aminek lenne értelme, nem mondom hogy nem!) akkor BodyRock TV !
A zumbán sz össze-vissza ugrálás elmúlik, bele kell jönni.. és akkor szórakoztató, de tartom a véleményem hogy A) mozgás nem = fogyással (mert 80%-ban táplálkozáson múlik!)
és B) nagyon sokaknak káros volt, keressünk olyan mozgást ami egészséget ad, és nem rombol. A Jógát, Taichit találták ki többek között arra, hogy egészséget adjanak, erősítsenek az ízületek károsítása helyett. A Jógára alapozva van divatos és jó edzés is, a Callenetics és a Pilates igen jó erősítő edzések, alapjuk hogy ne károsítsák az ízületeket.
futás.. na ja.
Leírom, hogy az emberi test minden pillanatban éget zsírt, amikor cukorral meg keményítővel nem cseszteted szét az inzulin szintedet.
A futástól meg lehet sokat várni, ha nem esztek rendesen sosem lesz fogyás.. de a térdetek még tönkre mehet tőle.
1.Nekem a zumba jött be.Próbáltam Rékát is.... aztán feladtam valahol a "dinyeeee,sárga dinnye"-s résznél :).
2.Attól függ milyen gyakran jársz.Én volt,hogy egy hétan minden nap jártam,nem mindig zumbára,volt,hogy step aerobic-ra(nekem sokkal hatásosabb!!) úgy 3 hónap után látszott.
Nem koplaltam! Csak este nem ettem.Miután edzettem meg pláne!Tök mindegy,hogy 6 vagy 7 vagy 5 .Volt,hogy 5-től már nem ettem és nem voltam éhesé.Másnap reggel sem zabáltam fel a hűtőt.
A térdedről meg annyit,hogy középiskolában tesin majd meghaltam,annyira szar a bokám,nem is csináltam olyan feladatokat amik jobban terhelték,mert féltem.Ha kimegy,akkor 2 hónapig fekvés.
Mint említettem,step aerobicra járok(4 dolog kell hozzá?boka,boka,kitartás és boka) 1 éve űzöm.Imádom!Az oktatót is! Volt egyszer,hogy leestem a padról .Na bumm.2 hónapig semmi,azóta olyan szinte "összeszedte magát",hogy már rosszul vagyok,hogy 2 hete nem voltam.
Ja és erőteljesen kangoozom is mellette :) Még 1 ok.
A lépésekbe meg belejössz.Mindenkinek el kell kezdenie valahol.
Sok sikert ;)
ui.:Nem minden negatív kritikára kell hallgatni,vannak akik irigyek,mert ők nem tudják elhatározni magukat,vagy egyéb más ok.Ami,persze,sajnálatos,de erről Te /Mi nem tehetünk.:)
Az előző vagyok:
Ahhoz,hogy fogyj,zsírt kell égetne.Persze nem árt ha mellette erősítesz is!
Nekem ahhoz,hogy zsírt égessek,ugrálnom kell.
Az én véleményem,hogy magában Rubint Réka nem ért sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!