Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Rubint...

Tudnátok segíteni? Rubint Réka Add önmagad c. dvd-jére szeretnék tornázni. Hogy kezdhetném el?

Figyelt kérdés
10kg-t szeretnék fogyni. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban, én annak a híve vagyok, hogy inkább lassan de akkor megtartsam a súlyom. Egy lényeg, hogy mindenhonnan szeretnék fogyni. Hányszor csináljam ezt a tornát? Mennyi ideig? Próbálta már vki ? Köszönöm előre a válaszokat.

2012. nov. 4. 09:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Berakod a cd-t a dvd lejátszóba és megcsinálod....

Bocsi, de kicsit fura a kérdésed. Én amikor csináltam heti 3-4 X nagyon látávnyos volt két hét után, viszont figyelj a guggolásoknál a helye kivitelre, mert fájhat tőle nagyon a térded.

2012. nov. 4. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Sztem is tedd be a dvd-t és tornázz. Az elején biztos csomószor meg fogsz állni pihenni, lehet, h végig se csinálod, de pár alkalom után egyre ügyesebb leszel.

Egyébként a személyes tapasztalatom az, h a Rékás tornától, ha mellette nem diétázol, fogyni nem lehet. Alakulni viszont igen! Ha viszont a fogyás a fő cél, akkor kocogj minél többet. Nálam az hozott látványos eredményt.

2012. nov. 4. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
én 13 évesen adtam le ezzel a dvd-vel 5 kg-ot kb. 3 hét után! és közben nagyjából normálisan étkeztem (nem iktattam ki különösebben a zsírosabb ételeket, csak valamivel ritkábban ettem) és csak heti 1x csináltam!
2012. dec. 22. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!